Önemli Bir Galibiyete İmza Attık

Beyşehir Belediyespor karşısında özellikle 2. yarıda etkili bir oyun sergilediklerini belirten Zora, “Önemli olan kazanmaktı. 2-3 haftayı kayıpsız geçersek üst sıralar bizi bekliyor” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2012 13:08
Önemli Bir Galibiyete İmza Attık

Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki temsilcilerinden Özel İdarespor’da 2. Yarının açılış karşılaşmasında Beyşehir Belediyespor’u 1-0 mağlup etmenin sevinci yaşanıyor.

Zorlu geçen maçta rakibini Mahmut’un 30. dakikada attığı golle deviren sarı-lacivertliler, puanını 20’ye çıkartarak 5. sıraya yerleşti. Bu arada Özel İdarespor Teknik Sorumlusu Murat Gürkan Zora, Beyşehir Belediyespor galibiyetini değerlendirdi.

Maça tutuk başlamalarına rağmen ilerleyen dakikalarda oyunda üstünlüğü sağladıklarını belirten Zora, “Özellikle 2. Yarıda rakibe nefes aldırmadık. Beyşehir Belediyespor takımı da can havliyle savaşıyor. Çok iyi mücadele ettiler. Ama bizim de kazanmamız gerekiyordu. Önemli bir galibiyet aldık” dedi.

Takıma 5-6 transferlerin yapıldığını ve farklı bir ekip havasına büründüğünü belirten Zora, “Takımın büyük çoğunluğu değişti. Önemli mevkilere profesyonel liglerde daha önce top koşturmuş futbolcularımızı dahil ettik. 2-3 haftayı kayıpsız geçersek üst sıralar bizi bekliyor. Çok daha iyi olacağız” şeklinde konuştu.

Özel İdarespor yönetim ve tesisler olarak iyi imkanlara sahip olduğunu bildiren Teknik Sorumlu Zora, “Özel İdare olarak profesyonel liglere çıkmayı hak ediyoruz. İnşallah maçlarımızı kayıpsız geçerek üst sıralar için düşünmeye başlayacağız.  Isparta şehrinin profesyonel ligde bir temsilcisinin olması gerekiyor” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.