Önemli Olan Benim Vekil Olmam Değil!

AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt: Önemli Olan Benim Vekil Olmam Değil!

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2015 12:48
Önemli Olan Benim Vekil Olmam Değil!

AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, 1 Kasım seçimlerinin herhangi birisini milletvekili yapma seçimi değil, Türkiye’yi büyük bir bataktan kurtarma seçimi olduğunu söyledi. Kurt, istikrara yönelik tehdidi bertaraf etmek için seçmenlerden destek istedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, seçim çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ediyor. İlçe, belde, köy, mahalle ve kent merkezinde yürüttüğü çalışmalarda seçmenlerle buluşan Kurt, 1 Kasım seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “1 Kasım’da yapılacak olan seçimler, herhangi birisinin milletvekili olma seçimi değildir. Önemli olan benim, ya da bir başka arkadaşımın milletvekili olması değil, Türkiye’yi çözüme götürecek güçlü, iradeli bir iktidarın tek başına yönetime gelmesidir” dedi.

Türkiye’de istikrara yönelik bir tehdidin oluştuğunu kaydeden Kurt, “Bazı güçler ülkemizin bütünlüğüne, huzuruna, istikrarına kastediyor. İşte 1 Kasım’da bu kirli tezgahı inşallah sizler oylarınızla bozacaksınız. AK Parti’nin tek başına iktidarı ile Türkiye yeniden huzura, istikrara kavuşacak. Ekonomik olarak canlanacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum