Önemli Olan Projeyi İyi Sunmak

Önemli Olan Projeyi İyi Sunmak

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2015 17:50
Önemli Olan Projeyi İyi Sunmak

BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen, 2015 mali destek programı kapsamında Isparta, Antalya ve Burdur'da proje yazımı, formatlanması ve sistem girişi ile ilgili eğitim verileceğini söyledi. Mali destek programında projelerin yarışacağını belirten Özen, "iyi bir fikriniz olabilir. Ama önemli olan bu fikri iyi bir proje formatına sokup, sunmanızdır" dedi.

2015 mali destek programı kapsamında 17 milyon TL'lik destekleme yapılacağını belirten Genel Sekreter Özen, şu açıklamayı yaptı:

"2015 mali destek programımızı geçen hafta pazartesi itibariyle açıkladık. 17 milyon TL'lik paketten bahsediyoruz. 3 ana başlığımız var. Yenilikçi teknolojiler, alternatif turizm ve yenilenibilir enerji. Bilgilendirme toplantıları yapacağız. Isparta, Antalya ve Burdur'da mali destek programımızı anlatacağız.

Proje yazımı konusunda, projelerin girişi konusunda küçük bir eğitim programımız olacak. Önümüzdeki hafta içerisinde gerçekleştireceğiz. Çarşambadan itibaren 3 şehirde bu programımızı gerçekleştireceğiz.

Antalya bölgemiz içerisinde daha gelişmiş bir il, oluşmuş bir kapasite var. Proje oluşturma kapasitesi var. Gönül isterki Burdur ve Isparta'nın bu destekten yararlansın. Hibe programları bir proje yarışmasıdır. Projeler yarışacaktır. İyi bir fikir olsa bile, iyi bir proje formatına getiremediyseniz, o fikri ayağı yere basan proje formatında sunamazsanız diğer projelerin arkasında kalır. Böyle bir risk var. Dolayısıyla sadece iyi fikir yetmiyor, iyi bir proje formatına çevrilmesi gerekiyor. Bizim eğitimlerimiz rehber niteliği taşıyacak ve değerlendirmelerde iyi puan alacaktır."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum