Öner: 'Bu Hadiseyi Gündeme Taşıyan Alçaktır'

Öner, hamile bıraktığı öğrencisine kürtaj yaptıran öğretmen skandalini Meclis gündemine taşıdığı yönündeki..

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2012 13:57
Öner: 'Bu Hadiseyi Gündeme Taşıyan Alçaktır'

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Şarkikaraağaç'ta hamile bıraktığı öğrencisine kürtaj yaptıran öğretmen skandalini Meclis gündemine taşıdığı yönündeki iddialara, "Bu hadiseyi gündeme taşıyan alçaktır' dedi. Öner, AKP'li vekillerin Isparta'ya hizmet etmekte aciz kaldıklarını da iletti.

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Şarkikaraağaç ilçesinde yaşanan öğretmen skandalını Meclis gündemine taşıyarak, bunu siyasete alet ettiği yönündeki iddialara karşılık "Bu hadiseyi Meclis gündemine taşıyan alçaktır. Bunu iddia edenler de bundan ders almalıdır. Araştırmadan ve soruşturmadan aynı şeyi iddia edenler de aynı sıfatı hak ederler" diye konuştu.

Dereboğazı yolu devre dışı bırakan bölünrnüş yol girişimiyle de ilgili olarak açıklama yapan Vekil Öner, "Isparta'ya hizmet etmekten aciz kalanlar muhalefet vekillerine iftira atmaktan utanmıyorlar.

Isparta her gün bir değerini kaybediyor. Buna aciz kalıyorlar seyirci kalıyorlar. Bir yandan da muhalefet vekillerine iftira atıp kendi yetersizliklerini örtbas etmeye çalışıyorlar. Isparta için büyük şansızlık büyük talihsizlik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.