Öner Çok Ağır Konuştu

Seçimlere ramak kala Isparta’da siyasetin dozu giderek artıyor.Isparta’lı nın ağzından kötü bir uslup henüz görülmemiş olan Eski Vali Ali Haydar Öner, mevcut Vali’ye ağza alınmayacak laflar etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2011 17:20
Öner Çok Ağır Konuştu

CHP milletvekili Adayı ve bir önceki Isparta Valisi Ali Haydar Öner seçim çalışmalarına Eğirdir’de ara vermeden devam ediyor. Bir süre önce gündeme gelen ve büyük yankı yaratan Eğirdir Belediye Başkanının göl kenarına döktüğü çöplerle ilgili açıklama yapan Öner, Vali Memduh Oğuz’u ağır cümlelerle eleştirdi. Devleti temsilen bir önceki dönem oturduğu koltuğu ağır cümlelerle eleştiren Öner, ‘Vali Oğuz’u elimden kimse kurtaramayacak’ dedi.

CHP Adayı Öner Vali Memduh Oğuz için, ‘…….Memduh Oğuz diye bir vali var Isparta’da. Isparta’nın en büyük şanssızlığı bu. Eğirdir’in en büyük şanssızlığı bu. Zannedersin, AKP İl başkanının propagandadan sorumlu yardımcısı. Bu valiyi, bu gölü kirleten, kirlettiren, kirlenmesine müsaade eden, kirletenin cezasını kesmeyen Vali’nin hesabını göreceğim. Bu valiyi benim elimden ne Recep Tayyip Erdoğan kurtarır, ne bire başkası kurtarabilir. Onun hesabını soracağım” dedi.


Not: Valilik makamı devleti temsil etmesinden dolayı Sayın CHP Adayı A.Haydar Öner’in Vali Memduh Oğuz’la ilgili sarf ettiği ağır cümlelere haber içerisinde yer verilmemiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum