Öner: 'Fakülte Eğirdir’de Kalmalı!'

CHP Milletvekili A. Haydar Öner, Su Ürünleri Fakültesi’nin eğitimin uygulama alanı merkezi konumunda olan Eğirdir’ de devam etmesi gerektiği söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Eylül 2011 19:31
Öner: 'Fakülte Eğirdir’de Kalmalı!'

Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi’ni bu dönem hiçbir öğrencinin tercih etmemesi fakültenin Isparta’ya taşınacağını gündeme getirdi.

Isparta eski valisi ve CHP Milletvekili A. Haydar Öner, bu konunun valilik görevinde bulunduğu dönemde de gündeme geldiğini ifade ederek, o zaman da Eğirdir ilçesinden yana insiyatif kullandığını belirtti.

Ramazan Bayramı’nda ilçe ziyaretlerinde bulunan CHP Milletvekili A. Haydar Öner, Eğirdir’de vatandaşların hem sorunlarını dinledi hem de gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Eğirdirlilerin Su Ürünleri Fakültesi ile ilgili sorularına cevap veren Milletvekili Öner; “Su Ürünleri Fakültesi’nin Isparta’ya taşınması konusu benim valilik yaptığım dönemde de gündeme geldi. O zaman da Eğirdir ilçesinden yana insiyatif kullandım. Ve fakültenin Eğirdir ilçesinde eğitim öğretime devam etmesi hususunda mutabık kalındı. Yine bu konunun takipçisi olacağım. Makul olan eğitimin uygulama alanı merkezi konumundaki Eğirdir’ de devam etmesidir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.