Öner: 'Isparta’da Kaç Tane Fabrika Kapandı?'

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ali Haydar Öner, AK Parti döneminde hem Isparta’da, hem Türkiye’de kaç tane fabrikanın açılıp kapandığını sordu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2012 14:45
Öner: 'Isparta’da Kaç Tane Fabrika Kapandı?'

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ali Haydar Öner, özellikle Ispartalı vatandaşların büyük bir darboğaz içerisinde olduğu dile getirerek: “Biz halkı dinliyoruz. Bazıları halkı dinlemekten kaçıyor” dedi.

CHP Isparta Milletvekili Öner, halkın geçiminin günden güne zorlaştığını belirterek: “Isparta’nın en büyük sorununun işsizlik” dedi. Öner, işi olanın hayatta her sorunu aşmaya muktedir olacağını söyleyerek, “mutlu yaşam bölgesi olan ilimizde çığ gibi büyüyen sorunlara biran evvel çare bulunmalı” diye konuştu.

Ali Haydar Öner, “Evli vatandaş çoluk-çocuğunu geçindiremiyor, psikolojik bunalıma giriyor. Akdeniz için mutlu yaşam bölgesi sloganımız var, Baka bölgesi olarak. Mutlu Yaşam Bölgesi olmaktan çıktığımız gibi temiz hava bölgesi olmaktan da çıktık. 2000 bin yılındaki fabrika sayısı kaçtı, işçi, sayısı kaçtı, 2012 yılında kaç oldu. İşçi sayısı ne kadar azaldı?” dedi.

İktidara yüklenen Öner, “Her şeye peki diyenler Isparta’ya söyleyecek söz bulamıyorlar. Ispartalı hemşerilerimiz de sağ olsun, kimi aldanıyor kimi aldatılıyor, kandırılıyor, kimi de korkutuluyor.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum