Öner Isparta'yı İhmal Ettiyse Bir Sebebi Var!

CHP'nin çiçeği burnunda İl Başkanı Senayi Demirkol'dan çarpıcı açıklamalar. Şenol ön seçimden çıkarsa Demirkol'un tavrı ne olacak? 'Isparta bir valiyi daha kaldırmaz' ifadelerini neden kullandı? Öner'e yönelik eleştirle ilgili ne söyledi?

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2015 13:20
Öner Isparta'yı İhmal Ettiyse Bir Sebebi Var!

İLK KEZ AJANS32'DE OKUYORSUNUZ

Bir türlü suların Cumhuriyet Halk Partisi'nde Genel Merkez atamasıyla göreve gelen İl Başkanı Senayi Demirkol, çarpıcı açıklamalar yaptı.

20 kişilik yönetim listesini Genel Merkeze gönderen onay bekleyen Demirkol, CHP'de yaşanan gelişmeleri anlattı.

SANCI NASIL BAŞLADI?
Önceki yönetimin görevden alınmasıyla ilgili Genel Merkez genelgesinin uygulanmamasını sebep olarak gösteren Demirkol, "Vedat Şenol'un istifasının ardından İl Başkanlıklarına İl Yönetimi tarafından atama yapılmaması yönünde Genel Merkez tarafındangönderilen bir genelge vardı. Ancak, bu genelgeye uyulmadı ve sancı burada başladı" dedi.

MİLLETVEKİLİNİN GÖRÜŞÜ ELBETTE SORULMUŞTUR
Milletvekili Ali Haydar Öner'in partiye ve Isparta'ya ihanet ettiği ve örgüte operasyonm düzenlediği yönündeki eleştirilerin hatırlatıldığı Demirkol, "Burada elbette bir ilin milletvekili olan ismin görüşü Genel Merkez tarafından alınmıştır. Bu son derece normal ve saygı duyulması gerkeen bir durumdur" ifadelerini kullandı.

İHMAL ETTİYSE SEBEBİNE BAKMAK LAZIM
Milletvekili Ali Haydar Öner'e yönelik eleştirilerin basın önünde yapılmasını doğru bulmadığının altını çizen Demirkol, "Eleştirilerden bir tanesi de Sayın Öner'in Isparta'yı ihmal ettiği yönündeki eleştiriler. İl Başkanı ile arasında yaşanan husumetten dolayı kısmen ihmal ettiği durumlar olmuştur. Ancak, kendisi TBMM'de gayet başarılı bir performans sergilemiştir. Yani eleştirinin kaynağı eleştirenlerdir" şeklinde konuştu.

ESKİ YÖNETİCİLERDE LİSTEMİZDE
İl Başkanı Senayi Demirkol, görevden alınan il ve merkez ilçe yönetiminde yeni dönemde yeni yönetimle de yola devam etmek isteyen isimler olduğunu ve bu isimleri de yönetim listelerine dahil ettiklerini kaydetti. Demirkol, "Benim merkez ilçe başkanlığım döneminde yönetimimde olan isimler de bugün bizimle çalışmak istediklerini ifade ediyorlar. Bizim kimseyle bir husumetimiz, kimseye bir kinimiz yok. Bizim kavgamız, bizim davamız CHP'nin iktidar kavgasıdır" dedi.

ÖN SEÇİM KONUSUNDA TAVRIMIZ NET!
Ön seçim konusundaki görüşlerini de açıklayan Demrikol, "ön seçim konusunda bizim tavrımız net. Ön seçim istiyoruz. Partimiz, örgütümüz hangi ismi listerlerde görmek istiyorsa o isimlerle bu yarışa girmeyi uygun görüyoruz. Bu konudaki taleplerimizi de Genel Merkez yöneticilerimize her fırsatta dile getiriyoruz ve getirmeye devam edeceğiz. Ön seçim demokratik bir ortam yaratılması açısından can alıcıdır" görüşünü savundu.

İKİNCİ BİR VALİYİ ISPARTA KALDIRMAZ
Isparta'nın Genel Merkezden dayatılacak bir adayı kaldıramayacağı ve başarı sağlanamayacağı konusundaki görüşlerini de ilginç bir cümleyle dile getiren Demirkol, "Isparta artık ikinci bir valiyi kaldıramaz. Isparta dışarılan baskılarla gelecek bir ismi meclise taşımaz" dedi.

YA VEDAT ŞENOL ÖN SEÇİMDEN ÇIKARSA
Peki; CHP ön seçim kararı alır ve uygularsa, bu ön seçimden de Vedat Şenol çıkarsa Senayi Demirkol'un tavrı ne olacak? Bir soru üzerine bu konuya da değinen Demirkol, "Benim Vedat beyle yada bir başkası ile bir sorunum, bir husumetim yok. Bizim yönetim anlayışlarımız arasında farklılıklar olabilir. Ben Vedat beyle hala görüşüyorum. Eğer ön seçimden kendisi çıkarsa var gücümle çalışırım. Bizim hedefimiz bu bayrağı daha ilerilere taşımaktır" diye konuştu.www.ajans32.com

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum