Öner Kontenjana Girdi Mi?

CHP Milletvekili Ali Haydar Öner, partisinin genel merkezine kontenjan adayı olabilmek için başvurmuştu. Listeler bugün açıklanacak. Peki, Öner listede var mı?

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2015 09:50
Öner Kontenjana Girdi Mi?

Siyaset kulisleri özellikle Ankara'da üst seviyeye ulaştı. Bugün siyasi partiler YSK'ya Milletvekili aday listelerini sunacak.

CHP ön seçim yaptığı için Isparta'da herhangi heyecanlı bekleyiş yok. Zira 29 Mart tarihinde yapılan ön seçimde listenin başına İrfan Bakır, ikinci sıraya ise İsa Önder Dinçtürk gelmişti. CHP Isparta'da ön seçim sürecinde 18 aday adayı ile partililerin önüne çıkmıştı.

Ancak, merak edilen tek şey, Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner'in akıbeti... Öner, Isparta'da ön seçime katılmayacağını açıklamış, Genel Merkeze kontanjan aday olarak gösterilmek için başvurmuştu.

Ancak, kulislerden Öner için iyi haberler gelmedi.

Öner'in Adana'dan aday gösterilebileceği konuşuluyordu. Ancak, Adana’da kontenjan olarak tespit edilen ikinci sırada Zülfikar İnönü Temel, beşinci sırada ise Mustafa Kemal Özkan aday gösterildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum