Öner: 'Sirene Otel'in Kapanması Prestij Kaybıdır'

Davraz Kayak Merkezi’nde bulunan Sirene Otel’in kapatılarak, satışa çıkartılmasına bir tepki de CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner’den geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2012 10:22
Öner: 'Sirene Otel'in Kapanması Prestij Kaybıdır'

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, bunun bir prestij kaybı olduğunu söyledi.

Ali Haydar Öner: “Davraz Kayak Merkezimizin turizm hareketliliğinde önemli bir anahtar rolü oynayan Davraz Sirene Otel’imizin kapanması kararı başta Ispartalı hemşerilerimiz olmak üzere, biz siyasilerin üzerinde de şok etkisi yaratmıştır. Davraz Sirene’nin, Isparta turizmine yapmış olduğu katkı şüphesiz yatsınamaz, Davraz Sirene’nin kapanması Isparta için çok büyük bir prestij kaybıdır. Bu kayıp sadece prestij açısından değil, ekonomik ve turistik açıdan da önemli bir kayıptır. Bu kayıp nedenlerinin iyi tahlil edilmesi ve çözümün kısa sürede sağlanması gerekir. Sorunun çözümsüzlükle karyşı karşıya bırakılması sorgulanması gereken bir durumdur. Isparta’da turistik tesislerin kapatılma ayıbından artık kurtulmalıdır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum