Öner; T.C.'yi Sileni Biz De Sileriz

CHP’nin Senirkent İlçe binasının açılışında konuşan Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner; “Türk Milletinin ve devletinin kimliği olan T.C’yi silmek isteyenleri sileriz dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2013 18:02
Öner; T.C.'yi Sileni Biz De Sileriz

CHP Senirkent İlçe binasın açılışında Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan parti meclisi üyelerinde Birgül Ayman Güler, İlkay Budak Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner açılışta bulundular.

Açılış sırasında konuşma yapan Birgül Ayman Güler sözlerinde şunlara yer verdi. “Türkiye çok önemli bir dönemden geçiyor. Ya parçalanacak ya da milli birlik ve bütünlüğe ulaşacak. Bu yüzden bu dönemki yerel seçimler çok önemlidir. Bu süreç ne İmralı nede barış sürecidir. Bu süreç terör santajı ile anayasa değişikliğidir. Bunlar barış süreci altında Türkiye’yi çözme sürecidir. Etnik kimliğimiz Türk Ulusu bütünlüğü içinde kalarak yaşayacağız. Bu başbakanın yatacak yeri yok. Ona hizmet edenlerinde. Eğer valilik binalarımızdan T.C.’yi kaldıracaksak, mezhepler savaşı başlatacaksak Türk Bayrağı yerine devlet bayrağı diyeceksek bu göreve iştirak edenler başbakanın izinden gitmeye devam etsinler o zaman hiç bıkmadan ve durmadan bu AKP çetesini herkese anlatacağız. Zafer bizimdir”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum