Öner'den Yeni Proje

İşte CHP'de kontenjan adaylığı için başvuruda bulunan ancak listeye giremeyen Isparta Eski Valisi ve Milletvekili Ali Haydar Öner'in yeni projesi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2015 13:25
Öner'den Yeni Proje

CHP’de liste dışı kalan milletvekilleri kitap yazmak için kolları sıvadı. Ali Özgündüz kitabında 17 ve 25 Aralık’ı, Ahmet Toptaş Meclis’i, darbeleri ve MİT’i anlatacak. Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner'in de iki ayrı kitap projesi olduğu öğrenildi.

CHP’de liste dışı kalan milletvekilleri kitap yazmak için kolları sıvadı. İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz kitabında 17 ve 25 Aralık’ı, Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş Meclis’i, darbeleri ve MİT’i anlatacak. Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner '24. Dönem Tanıklığı' adında bir kitap yazacak.

Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, 24. Dönem Tanıklığı diye bir kitap yazacağına dikkat çekerek, “Komisyon konuşmalarım, Genel Kurul konuşmalarım hazır. Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu üyesiydim. Bunları öykülendireceğim. İkinci kitabım da Kamuda Vali Tanıklığı olacak. Kamuoyunun bilgisini çekecek anılar olacak.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.