Öner'e Recep Özel'den Tepki

AK Parti'nin hukukçu Milletvekili Recep Özel, atama kararının prosedür gereği uygulanmış teknik bir karar olduğunu söyledi. Özel, şu açıklamayı yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2011 15:56
Öner'e Recep Özel'den Tepki

İçişleri Bakanlığı'nın Isparta Valiliği ile ilgili uyguladığı atama kararının yarattığı kaosa son noktayı AK Parti Milletvekili Recep Özel koydu. AK Parti'nin hukukçu Milletvekili Recep Özel, söz konusu kararın prosedür gereği uygulanmış teknik bir karar olduğunu söyledi. Özel, şu açıklamayı yaptı:

BU MAKAMLAR YIPRATILMAMALI
"Tamamen teknik bir konu. Mahkeme ikisiyle birlikte karar verdiği için teknik bir çalışma. Seçimden sonra Isparta'da uyumlu, hizmet odaklı bir anlayış sergilemek istiyoruz. Bilindiği üzere valilik makamı hem devletimizi hem hükümetimizi temsil eder. Herkesin bu makamı yıpratmaması gerekir. Beyanlarımızda buna dikkat etmemiz lazım.  Dikkat etmesi gereken kişilerin en başında da milletvekilleri gelir. Bu makamların saygınlığına zerre kadar toz kondurmamalıyız.

İLK VE SON İKAZIMIZ
CHP Milletvekili Ali Haydar Öner de bu makamlarda görev yapmış birisi. Dikkat edilmesi gereken bu hususu göz ardı etmesini anlayamıyoruz. Sayın Isparta Valimiz Memduh Oğuz görevinin başındadır. Kendisi başarılı bir validir.

Isparta için gecesini gündüzüne kalarak çalışmaktadır. Biz seçilmişler olarak da hizmet eden sayın Valimize katkıda bulunmamız, destek olmamız gerekmektedir. Böyle lüzumlu, lüzumsuz açıklamalarla kamuoyu gündemi meşgul edilmemelidir. Bu Ali Haydar Öner beye ilk ve son ikazımızdır. Kendisini daha sağduyulu ve duyarlı düşünme ve harekette bulunmaya davet ediyoruz. Isparta için varsa bir plan ve projesi onu gündeme taşısın" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.