Öner'in Isparta'yı Karıştıran Açıklamaları 2

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, düzenlediği basın toplantısıyla Hükümeti, Vali Memduh Oğuz’u, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’i Ak Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz’ü, Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz’ı, Sağlık İl Müdürü S

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2011 11:02
Öner'in Isparta'yı Karıştıran Açıklamaları 2

YAKAÖREN KONUSU
Yakaören Milas yolundan geçerek geldik. Yolun köşe başından itibaren belli bölümleri asfalt, devamı değildi.

Tozlu ve tırtıllı bir yoldan geçerek geldik. Bir kısmı niye asfaltlandı da diğer kısmı Eylül ayı olduğu halde hala asfaltlanmadı. Eylül ayının sonlarına girdiğimiz dönemde yağmur yaş ve soğuktan kalkma ihtimali niye dikkate alınmadı? Asfaltta yağmurda yapılacak asfaltın ömrü ve sağlığı ne olur, soğukta dökülen asfaltın tutarlılığı ne olur onu takdirlerinize bırakıyorum.

Ancak Yakaören’li hemşerilerime teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Çünkü bir toplantıda kendilerinden ricamız üzerine Yakaören’li bütün hemşerilerimiz duvarlarını yıktılar, biliyorsunuz yol çok dardı.

Güllerini köklediler, ağaçlarını kestiler, sınırlarını geriye çektiler. Biz de söz verdik yolu önce genişleteceğiz, sonra asfalt edeceğiz diye. Geçtiğimiz yıl yolu ıslah ettik, yolun asfalta hazır hale gelmesini bekledik. Bu yıl içinde de yeni yönetim yolun bir bölümünü köşe başından başlayan belli bir bölümünü asfalt yapıp bırakmıştı, devamı için burada yasın toplantısı yapacağımız öğrenilince, bayramda ben bu yolu ziyaret etmiştim ve orada da ilgililere gerekli mesajları verdik.

Alel acele bugün iş makinelerini soktukları sizlerin tanıklığıyla belli. Bu yolun yapılması Yakaören’lilere karşı namus borcumuzdur. Yol toz dumana dönüşmüş vaziyette. Buna idarenin, valiliğin, il özel idaresinin hakkı yok. Çünkü Yakaören’li hemşerilerimiz bir tek kuruş istimlak bedeli talep etmeden gönüllü olarak o daracık yolun genişletilmesine katkıda bulundular.

Günübirlik buraya gelenler de tedirgin oldular, araçları konusunda sıkıntı hissettiler, kasisli, tozlu bir yol. Başka konuklar da benzer sıkıntıları çekmiş olmalılar. Bundan sonra hızlı bir çalışma ile yağmur yaş gelmeden çalışmanın yapılmasını, düzgün bir asfalt yapılmasını yetkililerden rica ediyoruz.

Isparta Milletvekili olarak, CHP İl Örgütü olarak gerçekleri hiç kimseden korkmadan, çekinmeden dile getirmeye devam edeceğiz. Bu basın toplantısı bu amaçla düzenlenmiştir. Bundan sonra da sağduyunun sesi olmaya, gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz. Bu doğrultuda hiç kimseden korkmadan, çekinmeden Isparta’ya, Ispartalılara, aziz Türk milletine ve yüce Türk devletine karşı vazifelerimizi yapmaya devam edeceğiz dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.