Onkoloji'nin Parmakla Gösterilen İsmiydi

Onkoloji'nin Parmakla Gösterilen İsmiydi / Isparta'dan ayrıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ağustos 2018 15:53
Onkoloji'nin Parmakla Gösterilen İsmiydi

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Koçer, Isparta’ya veda ederek artık Antalya’da görev yapacak.

Alanında Türkiye’nin başarılı hekimlerinden olan Doç. Dr. Murat Koçer, uzun yıllardır Isparta’da kanser hastalarının tedavisinde önemli başarılar yakalarken çalışkanlığıyla da göz dolduran bir isimdi.

Tıbbi Onkoloji Gündüz Kemoterapi Tedavi Ünitesi’nin kurulmasında büyük emekleri olan, Isparta ve bölge illerdeki hastalarının umudu olan başarılı doktor Koçer, görevine Antalya’da devam edecek. Alanında bir çok ödül alan Koçer’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Koçer’in ayrılışı hastalarını üzerken, yerine ise Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Hastanesi’nden Tıbbı Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Bülent Çetin atandı. Çetin’in de göreve başladığı ve kısa sürede hastaneye uyum sağladığı öğrenildi.

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yönetiminin Onkoloji Bölümüyle ilgili yeni çalışmalar yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum