Onlar Kaçtı Polis Kovaladı

Hırsızlık Zanlısı 3 kişi Sahte Kimlikle Yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2014 17:26
Onlar Kaçtı Polis Kovaladı

Aydın Nazilli’den hırsızlık yapmak için Isparta’ya gelen 2’si bayan 3 kişi yakalandı.

Dün öğle saatlerinde Anadolu Mahallesi’nde 2’si bayan 3 şüpheli şahsın Aydın plakalı bir araçla dolaştıkları ihbarını alan polis mahallede şüphelilerin peşine düştü.

Mahallede bir süre çalışma yürüten polis şüphelilerin izine ulaşamadı. Aynı saatlerde Pirimehmet Mahallesi’nde şüpheli 2 bayanın bir ikamete girdiği ihbarını aldı.

Bunun üzerine olay yerine giden ekipler şüpheli iki bayanın Aydın plakalı bir araca bindiklerini görüp, araca dur ihtarında bulundu. Dur ihtarına uymayan şüpheliler yaşanan kovalamacanın ardından Bağlar Mahallesi’nde aracın sıkıştırılmasıyla yakalandı.

Şahısların kimlik kontrollerinde de sahte kimlik kullandıklarını tespit eden polis parmak izi kontrolüyle şahısların gerçek kimliklerine ulaştı.

Şahıslardan D.N.’nin Nazilli Asliye Ceza Mahkemesinden 4 yıl 7 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu ve 9 ayrı suçtan arandığı, S.N ve E.K.’nın da bir çok hırsızlık suçundan sabıkasının olduğu anlaşıldı.

Şahısların Aydın’dan Isparta’ya hırsızlık yapmak için geldikleri ve boş olarak tespit ettikleri evlere girerek değerli eşya ve paraları çaldıkları tespit edildi.

Şüpheli üç şahıs adli mercilere sevk edildi. Şahıslardan D.N ve E.K tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum