Onlar Saygı Bekliyor

Isparta’da Gültekin Otopark tarafından verilen cadde otopark hizmetinde çalışanlar, bazı müşterilerin kendilerine hakaret etmelerinden ötürü oldukça rahatsız. Otopark işletmecisi Hakan Gültekin, 50 kişinin bu işten ekmek kazandığını belirterek, işçiler

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2013 14:43
Onlar Saygı Bekliyor

Gültekin Otopark tarafından verilen cadde otopark hizmetinde çalışan işçiler, bazı kimselerin kendilerini ikinci sınıf vatandaş olarak görmesinden, 1 lira vermemek için hakarete varan sözler ve davranışlarda bulunmasından oldukça dertli.

HER ŞEY YASALARA UGUN
Bu konuda çalışanlarından şikayet aldıklarını doğrulayan Gültekin Otopark Sahibi Hakan Gültekin, “Şirketimizde 50 çalışan var. Müşteriler arasında öyleleri var ki otopark ücreti vermemek için çalışanımızı küçük düşürücü davranışlarda bulunabiliyor. Onlara hakaret ediyor. Unutmayalım ki onlar da bir insan tek gayeleri evlerine ekmek götürmek. Biz gayri yasal bir iş yapmıyoruz. Mevzuatlara yasaya uygun hizmet veriyoruz” dedi.

TOLERANS TANINIYOR
Şirket olarak araç sürücülerine kolaylık tanındığını kaydeden Gültekin, “Sürücü geliyor 5 dakika bekleyeceğim diyor. Aslında ücretini almak hakkımız ama tolerans tanıyoruz. Ama bazıları çıkıyor ukalalık yapıyor. Çalışanlarımızı ezmeye kalkıyor. Saygı bekliyoruz” diye konuştu.

CADDE OTOPARK OLMASA 3 SIRA ARAÇ OLUR
Cadde otopark uygulamasının kente katkısı olduğunu kaydeden Hakan Gültekin, “Bugün caddeye otoparktan ücret alınmasa 3 sıra park olur. Geçmişte bunlar yaşanmadı mı? O zaman trafik çekilmez hale gelir. Yine bu uygulamadan belediyemize katkı sağlıyoruz. Esnaf açısından da önemli. Müşteri geliyor. Aracını alışveriş yapacağı yerin önüne rahatlıkla bırakabiliyor. Alışverişini yapıyor.

AÇILAN DAVALARIN TÜMÜNÜ KAZANDIK
Bir saat için caddeye aracını koyan sürücülerden 1 lira ücret alındığını ileten Gültekin, zaman zaman müşteri çalışan arasında çıkan tartışmaların adliyede sonlandığını söyledi. Şu anda 10’a yakın açılmış dava olduğunu belirten Gültekin, daha önce açılmış davaların hepsinin kendi lehlerine sonuçlandığını iletti. Gültekin, “Bakkala gidip aldığın ekmeğe sigaraya nasıl para veriyorsan, bu işte böyle. Burada bir kamu hizmeti veriliyor. Bir işletmeci olarak yarım trilyon lira bu işe yatırım yaptım. İhale açıldı girdim kazandım. Her şey yasalara uygun. Mevzuata uygun” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum