Onlar Zulüm Ediyor, Biz Hizmet Ediyoruz

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Emre ve Gülcü Mahallelerinde açık hava mitingi gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Onlar Zulüm Ediyor, Biz Hizmet Ediyoruz

MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın da katıldığı mitinglerde Emre ve Gülcü Mahalleleri Başkan Günaydın’ı bağrına basarken, miting alanına yüzlerce insan akın etti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın ilk mitingi Emre Mahallesi Meydanlığında gerçekleşti. Büyük bir ilgi ve coşku ile karşılanan Günaydın, AKP mitinglerinde kendisine ‘hırsız Ziya’ diyerek tezahürat ettirildiğini dile getirerek, “Aynaya bakan kendisini görür” derken, “Geçen gün bir mahalle mitinginde 6 tane adam tutmuşlar ‘hırsız Ziya’ diye bağırttırıyorlar. Kendi adınızı bana takacağınızı mı zannediyorsunuz” derken, “Emre’nin ayranı bir kabarırsa önüne kimse geçemez” diyerek 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde vatandaşların desteğini istedi.

Mitinglerde ilk olarak halka hitap eden MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Gemiyi azıya aldılar, seçim meydanlarını savaş meydanına çevirmeye çalışıyorlar. MHP ve Günaydın’ın olduğu yerde olumsuzluk, yolsuzluk, fakir fukaranın hakkı bir başkasının cebine gitmez. Kara propaganda ile bir şey yapabileceklerini zannediyorlar. Bu memleketin sevdalısına oy istiyorum. Sandıkta oyların çalınmasından korkuyoruz. Tüm tedbirlerimizi aldık. Sizin oylarınıza sahip çıkacağız. Karanlık dönemin bitmesi için AKP’nin gitmesi lazım.

AKP’nin 17 Aralık’ta tüm maskeleri düştü. Oslo görüşmesi, Habur rezaleti, terörist başı ile pazarlık, Barzani ve Talabani ile kol kola dolaşanları bu millet unutmaz. Paçalarınızdan akan bu kiri kapatamazsınız. 30 Mart’ta Türk Milleti ihanet edenlere gerekli cevabı verecektir. 12 yıl geçti, ne Isparta’ya, ne de Türkiye’de millet menfaatlerini ortaya koyan hiçbir şey yapmadılar” dedi.

2004 seçimleri öncesinde Isparta halkını AKP’ye karşı uyardığını ancak bunda muvaffak olamadığını dile getiren Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “O dönemde halkımızı kellemi koltuğa alarak ve tüm riskleri üstlenerek uyarmıştım” dedi. Günaydın geçmiş dönemden kendi dönemine150 milyon lira borç, 630 milyon liralık değer kaybı bırakıldığını anlattı.

ITKM’de AKP yönetimi tarafından tüm dükkanların yüzde 100’ünün müteahhide verildiğini, nerede ortak kullanım hakkı varsa bunlarında belediyeye verildiğini söyleyen Günaydın, “Ardından çıkmışlar belediyenin yüzde 53, müteahhidin yüzde 47’si var diyorlar. Isparta Belediyesi’nin orada 1 metrekarelik dükkanı yok. Hepsini karşıya vermişsiniz. Bu 200 bin metrekarelik alanın tamamını karşıya vermek demektir. Niye o zaman engel olmadınız. Tabi Bozacının şahidi şıracı olur. Şıracılar-bozacılar kendi adınızı bana takmaya çalışmayın. Aynaya bakın görürsünüz” şeklinde konuştu.

İller Bankasından her ay 1 milyon 800 bin lira civarında para geldiğini ancak kendisinin her ay 2 milyon liralık Hasan Balaman borcu ödediğine dikkat çeken Günaydın, “Bir yandan geçmişin bir yandan da her ay kendi borcumuzu ödüyoruz. Belediyemizin bayrağını şanlı bir şekilde dalgalandırıyoruz. Nereye oy verirsek verelim doğru oturup doğru konuşalım, ülkemiz doğru yolu bulsun” görüşlerinde bulundu.

Bugüne kadar 5 fabrika kurduklarını BELMAŞ bünyesinde Pomgrand malzemesiyle satışa sunulacak olan yalıtım malzemesinin Isparta’ya yüzde 50 daha ucuza verileceğini ve böylece vatandaşa dolaylı katkı sağlanacağını aktaran Günaydın, bir sonraki dönem nano teknoloji ile ilgili bir fabrika ile bir de ISTEM bünyesinde mermer tozundan plaka üretecek fabrikanın kurulacağını söyledi. Bu fabrikalardan elde edilecek gelirlerle de 6 bin 500 araçlık otopark, kültürel ve sosyal tesisler gibi hizmetlerin yapılacağını dile getirdi. Yeni dönemin ilk üç yıllık diliminde 850 km’lik altyapısıyla birlikte tüm ara sokakların asfaltının tamamlanacağını söyleyen Günaydın, bunu yapabilecek güçte olduklarını ve 127 adet araç ve iş makinesinin kendileri döneminde belediyeye kazandırıldığını ifade ederek, “Bu yatırımları yapacağız. Bununla ilgili olarak para çuvalları, balyaları Gölcük dağlarında bulunan pomzada yatıyor” dedi.

AKP’nin Isparta’nın hassasiyetlerine karşı tavır aldığını bunu da şehre üniversite, havalimanı gibi birçok tesisi kazandıran hemşehrimiz 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’i Hükümet Meydanı’nda yuhalatmakla gösterdiğini kaydeden Günaydın konuşmasına, “Halkım ne isterse ben onu yaparım dedim ve bu güne kadar böyle çalıştım. Bundan sonra da aynı hassasiyetle çalışacağım. Onlar zulüm etsin biz hizmet ediyoruz. Isparta halkına zulmedilemez, fakir hale getirilemez. Bu güne kadar çok sayıda insanımıza yardımda bulunduk, bir elin verdiğini, diğer ele göstermedik. Okutmakta zorluk çeken kursa gönderilemeyen çocuklarımıza Oğuzata Dershanesiyle ücretsiz kurs ve kitap yardımlarında bulunarak, ailelerimize yardımcı olduk. Isparta’daki insanlarımız mutlu olmalı dedik, bunun için çaba harcadık” diyerek devam etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum