Onlara Büyük Bir Minnet Borcumuz Var

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle basın açıklamasında bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2013 12:04
Onlara Büyük Bir Minnet Borcumuz Var

Uzaktaş; "Halk içinde muteber bir nesne yok DEVLET gibi olmaya Devlet, cihanda, bir nefes SIHHAT gibi”

Kanuni Sultan Süleyman’ın bu özdeyişiyle ülkemdeki tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını en içten duygularımla tebrik ediyorum.

Ülkemiz insanları adına gece gündüz demeden, soğuk sıcak ayırt etmeden sıkıntılı ve acılı anlarımızda büyük bir özveri ve çaba ile bizlere hizmet veren, yaramızı saran, ağrılarımızı gideren doktorlarımız başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına büyük bir minnet borcumuz bulunmaktadır.

Ak Parti iktidarlarında her hususta olduğu gibi sağlık hususunda büyük yenilikler getirilmiş, Sosyal güvenlik şemsiyesi teke indirilerek, her insanımızın istediği sağlık kuruluşlarına başvurarak tedavi hizmeti alması yolunu açılmıştır.

Hastahanelerdeki muayene kuyrukları artık ya kaybolmuş veya en aza indirgenmiş bulunmaktadır. Yine iktidarımız döneminde ülkemizde Aile Hekimliği’ne geçilerek doktoru hastanın ayağına götürme çalışmaları başlatılmıştır.

Her gün biraz daha hizmetin kalitesini yükseltmek azim ve kararlılığımız sürmekte ve devam etmektedir.

Bu duygularla tekrar Mart Tıp Bayramını tebrik ediyor, tüm sağlık çalışanlarımıza şükran ve minnet duygularımı arz ediyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum