Onlarca Ağaç Kırıldı

Onlarca Ağaç Kırıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Eylül 2015 13:36
Onlarca Ağaç Kırıldı

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın görev süresi boyunca dikilen yüzbinlerce ağaç şehri yeşile bürürken, bazı kendini bilmez kişi veya kişilerce bu ağaçlara da zaman zaman kırılarak zarar veriliyor. Son olarak yapılan kontroller esnasında bu seferde 221 Cadde olarak bilinen Gölcük Yolu üzerinde eski ISBAŞ Fabrikası civarındaki ağaçların bazı kendini bilmez kişi veya kişilerce kırıldığı tespiti yapıldı.

Belediye ekipleri yaptıkları incelemeler sonrasında cadde üzerinde çok sayıda ağacın kırıldığını tespit ederken, ağaçların kırılarak zarar verilmesini büyük üzüntü içerisinde karşıladığını belirten Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bunu bir ağaç sevgisizliği olarak nitelendirdi. Ağaçlara zarar verenleri ‘ağaç ve yeşil düşmanı’ olarak nitelendiren ve yıllar önce dikilmiş ağaçlar olduğunu aktaran Günaydın, dikilen ağaçları, kıranların yetiştirmediğini kaydetti. Günaydın, “Bu ayıpların, sevgisizliğin en büyüğüdür. Yıllardır bu ağaçların bakımları yapılıyor. Ağacı sevmeyen insanı, insanı sevmeyen de ağacı sevemez. Bu durumu esefle karşılıyorum ve kınıyorum. Vatandaşlarımızdan böyle bir şeyle karşılaşmaları halinde anında belediyemize bilgi vermelerini rica ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum