Onlarda Oyunu Kullandı

Seçimin en heyecanlı tarafı kuşkusuz onlar... Bu akşam Milletvekili de olabilirler, seçimin kaybedeni de... Onlarda oylarını büyük bir heyecanla kullandı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2015 13:21
Onlarda Oyunu Kullandı

SEÇİM AJANS32'DE TAKİP EDİLİR

Seçimin en heyecanlı kesimi kuşkusuz siyasiler... Seçim sürecini yöneten il ve merkez ilçe başkanları ve elbette milletvekili adayları... Bu akşam seçimin kazananı da olabilirler kaybedeni de... İşte onlarda oylarını büyük bir heyecanla kullandı.

CHP Isparta İl Başkanı Senayi Demirkol, oyunu eşi ile birlikte Halıkent Anadolu Lisesi'nde 1199 no'lu sandıkta kullandı. CHP Milletvekili adayı İrfan Bakır ŞAİK Anadolu Lisesi'nde 1259 no'lu sandıkta, Mustafa Ceyhan ise aynı okulda 1260'no'lu sandıkta kullandı.

CHP Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk ise oyunu Bağlar Ortaöğretim Okulu'nda 1044 no'lu sandıkta eşiyle birlikte kullandı.

AK Parti Milletvekili adayı Recep Özel ise oyunu ŞAİK Anadolu Lisesi'nde 1269 no'lu sandıkta kullandı. 

Seçim döneminde birbirlerine sert ifadelerle yüklenen siyasilerin seçim günü verdiği mesajlar ise ortaktı. "Demokrasimiz adına hayırlı olsun... Isparta ve Türkiye için hayırlı olsun. Bugün bir demokrasi bayramı..." 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.