Onların Görüşleri Bizim İçin Önemli

Onların Görüşleri Bizim İçin Önemli

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2021 13:26
Onların Görüşleri Bizim İçin Önemli

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle basın açıklaması yayınladı. Başkan Başdeğirmen açıklamasına şu görüşlerine yer verdi, “ Demokrasimizin temel taşı, belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında önemli bir köprü vazifesi gören, bizlerin eli, ayağı, gören gözü ve duyan kulağı sesimiz olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Devletimiz ve belediyemiz ile milletin bütünleşmesinin temel harcını oluşturan muhtarlarımız büyük bir fedakarlıkla, özveriyle görevlerini yerine getirmektedir.

Projelerimizin planlaması ve yatırımlarımızın hayata geçirilmesi aşamasında muhtarlarımızın sunmuş olduğu görüş ve önerileri bizlere her zaman ışık tutmaktadır.

Muhtarlarımızı, belediyemizin gören gözü, tutan eli, tabana uzanan şefkat eli, katılımcı yönetim anlayışımızın temel unsurları olarak görüyor ve önemli bir vazifeyi yerine getirdiklerine inanıyorum.

Muhtarlarımızın taleplerini ‘vatandaşlarımızın talepleri’ olarak görüyor, Isparta’mızın ihtiyaçlarını karşılamak, en güzel çalışmaları yapmak amacıyla el birliği, gönül birliği ve karşılıklı istişare ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Bu sayede Isparta’mızın çehresi değişiyor, gelişiyor, kalkınıyor ve büyüyor.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ilimizde görev yapan muhtarlarımız olmak üzere, halkımızın hizmetkârı, başımızın tacı tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlık içerisinde nice yıllar temenni ediyor, ebediyete intikal eden bütün muhtarlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.