Onun Tek Derdi Seçim Değil

AK Parti Belediye Başkan aday adayları arasında ismi sıkça telaffuz edilen Doç. Dr. Suat Kolukırık, Bloomberg Businessweek'in konuğu oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2013 13:19
Onun Tek Derdi Seçim Değil


Derginin "politika" bölümünde, göçün ekonomisi üzerine görüşlerini aktaran Kolukırık, uluslararası politik bir alan haline gelen mülteciler ve sığınmacılar üzerine görüşlerini okuyucuyla paylaştı.




Bloomberg Businessweek Profesyonel yorum ve analizleri sayesinde iş dünyasını oluşturan sektörlerin rekabetine ve global anlamda büyümeye katkıda bulunmayı hedefleyen Bloomberg L.P. şirketler grubunun yayınladığı ve dünyanın en popüler iş dergilerinden biri olan Bloomberg Businessweek'in Türkiye edisyonu Bloomberg Businessweek Türkiye, 29 Kasım 2005'te İnfomag Yayıncılık tarafından hayata geçirildi. Bakış açısı gazeteciliği yaklaşımı sayesinde Bloomberg Businessweek Türkiye küresel standartlarda gazetecilik anlayışı, haber ve analizleriyle okurlarına sürekli değişen iş dünyası hakkında perspektif kazandırıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum