Onur Kıvrak'tan Şoke Eden Karar

Trabzonspor'da kaleci antrenörü Alper Boğuşlu'nun takımdan uzaklaştırılması Onur Kıvrak'ı derinden sarstı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2014 14:00
Onur Kıvrak'tan Şoke Eden Karar

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor forması giyen kaptan Onur Kıvrak, Trabzonspor'dan ayrılmaya karar verdi.

Aralık ayında Trabzonspor'un eski kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, ikinci kaleci konusunda yönetim ve teknik direktör Mustafa Akçay ile yaşadığı fikir ayrılığı nedeniyle görevinden istifa etmişti. Bu dakikada kulübe kırgınlığı başlayan Onur Kıvrak, sezonun tamamlaması ile kulüpten ayrılmaya karar verdi.

Bir kalecinin gelişiminde en önemli faktörlerden biri olan ve adeta onların en yakını olan kaleci antrenörünün böyle bir sebepten dolayı gönderilmesine kızan Onur, bu hafta İbrahim Hacıosmaoğlu'nun şok talebi sonrası kesin kararını verdi. Trabzon'dan gelen haberlere göre Onur'a tüm takıma imzalatması için "Kulüpten alacağım yoktur" belgesini veren Hacıosmanoğlu, zaten kulübe kırgın olan eldivenin takımdan iyice soğumasına sebep olmuştu.

Daha önce de Tolga Zengin, aynı zamanda eski kaleci olan teknik direktör Şenol Güneş'le yolların ayrılması sonrası kulüpler bağlarını koparmaya karar vermişti. Daha önce Manchester United ile de adı anılan oyuncu için Avrupa'dan 2 ciddi talip var. Galatasaray'dan Burak Yılmaz'ı transfer etme girişimleri başarısız olan Lazio ve yine sarı kırmızılı ekipten Fernando Muslera ile adı anılan Monaco, milli oyuncunun en ciddi talipleri. Ayrıca Galatasaray da Uruguaylı kalecisi Muslera'nın ayrılma ihtimaline karşılık Onur Kıvrak'ı listesinin en üstünde tutuyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.