Onur Trabzonspor İçin Bir Şans

Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor'u sahasında 4-0 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay, maçı, penaltı dışında pozisyon vermeden kapattıklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Kasım 2013 10:09
Onur Trabzonspor İçin Bir Şans

Akçay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın başından itibaren bir tembellik yaşadıklarını ancak ilerleyen bölümde oyuna hakim olduklarını anlattı.

"Top rakipteyken istediğimiz baskıları biraz daha arttırmamız lazım" diyen Akçay, şöyle devam etti:
"Penaltı pozisyonu dışında pozisyon vermeden kapattığımız bir maçtı. İkinci yarı oyuna iyi katkı verdik, yardımlaşma gayet iyiydi. Kazanmak güzel. 10. maçı oynadık ve ilk yarıda 7 maç kaldı. Zorluk derecesi yüksek maçlarda oynayacağız. Dolayısıyla bu 3 puan önümüzdeki günler için iyi temel oluşturdu."

Akçay, penaltı kurtaran Onur Recep Kıvrak'ın performansına ilişkin, "Onur, Trabzonspor için bir şans. Kaptan ve kaleci olarak çok iyi bir çizgisi var ama genç insanların inişleri çıkışları olabilir. Bu, zaman içerisinde olgunlaşmayla ilgili. Onur'un şu anki konumundan çok, gelecekte Trabzonspor ile ilgili dönemini de programlamak lazım. İyi bir oyuncuya sahibiz" değerlendirmesini yaptı.

BANA GÖRE TAHRİK EDİCİ BİR ORTAMDI

Maç sonrası iki takım futbolcuları arasında yaşanan olaylara da değinen Akçay, "Bana göre tahrik edici bir ortamdı. Biz de bu ortama mümkün olduğunca dışarda kalmaya çalıştık ama içine çekildiğimiz anlar oldu. Bilica'nın, Olcan'ın boğazına sarıldığını fark ettik. Yine de spor ailesiyiz, maç öncesi veya sonrası bunları tolöre edebilmeliyiz. Bunları aşmalıyız. Çok gülünç bir durum, kabul edilebilir değil" diye konuştu.

Akçay, attığı golden sonra sakatlanarak oyunu yarıda bırakan Yusuf'un MR'ının çekildiğini belirterek, "Yusuf'un bağ dokusunda küçük de olsa bir ödem var. Tedavisine hemen başlandı. Sahalardan çok uzak kalacağını düşünmüyorum" dedi.

Akçay, ilk kez forma şansı verdiği Kadir Keleş'in de görevini iyi yaptığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.