Onurunuz Varsa Siz İstifa Edin

CHP’de tansiyon yeniden yükseliyor. Bağıllı eski Belediye Başkanı Bayram Albayrak’ın partisi hakkında ‘Beyin Ölümü Gerçekleşmiş Ceset” benzetmesine İl Başkanı Şenol’dan cevap geldi.

Yayınlanma:
Onurunuz Varsa Siz İstifa Edin

Şenol, Hem Bağıllı, hem de Yaka Belediye başkanını hedef aldı. Başarısızlığın faturasına onları da ortak etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim sonrası yaşanantartışmalar azalmak şöyle dursun tırmanmaya devam ediyor.

Ajans32’nin okuyucularına duyurduğu Bağıllı eski Belediye Başkanı Bayram Albayrak’ın partisini ‘beyin ölümü gerçekleşmiş cenaze’ye benzetmesinin ardından İl Başkanı Vedat Şenol açıklama yaptı.

Şenol açıklamasında Gelendost’un kapanan 2 CHP’li belediye başkanını hedef aldı. Hedef tahtasına Bağıllı Belediye Başkanı Bayram Albayrak ve Yaka Belediye Başkanı İbrahim Perçin’i hedef tahtasına koyan Şenol, “Onurunuz varsa siz istifa edin” dedi.

Albayrak ve Perçin’in seçim sürecinde parti aleyhinde çalışma yürüttüklerini ileri süren Şenol, Bağıllı ve Yaka’nın köy olmasından da iki belediye başkanını sorumlu tuttu.

Şenol açıklamasında “Isparta il yönetimi kararlı ve çalışkan bir yönetimdir. Başarısızlığın sebeplerini hem basın açıklamamızda hem de üyelerimizle yaptığımız değerlendirme toplantısında masaya yatırdık. Yerel seçimlerin ardından ben istifamı hem il yönetimine hem de genel merkeze sundum. Fakat genel Merkezden Adnan Keskin ve il yönetimimiz istifayı kabul etmemişti” dedi.

Şenol “Bize ceset diyenler kendileri belediye başkanı oldukları beldeleri köy haline getirmişlerdir. Bağıllı ve Yaka’nın köy olmaması, Gelendost’un mahallesi olması gerektiğini söylememize rağmen iki belediye başkanı ve eski ilçe başkanının yanlışları nedeniyle bu beldeler köy olmuştur” ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Şenol, “Gelendost’ta yapılan yerel seçimlerde bir gün çalışmak şöyle dursun parti aleyhine çalışmışlardır. İl genel meclis seçimlerinin az bir farkla kaybedilmiş olmasının sorumluları onlardır. Birlikte hareket ettikleri eski ilçe başkanı ile Gelendost’ta aday göstermemişler bu nedenle il yönetimi bu işe müdahil olarak parti bayrağını kaldırmıştır. En ufak bir onurları varsa esas partisi aleyhine çalışan kendileri istifa etmelidir” dedi.

PARTİSİNİ BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞMİŞ CESEDE BENZETTİ
HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum