Opel Astra Dizel Roadshow Iyaşpark AVM’de Başladı

Opel Astra Dizel Roadshow, başlangıcını İstanbul’dan yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2014 10:00
Opel Astra Dizel Roadshow Iyaşpark AVM’de Başladı

24 şehri kapsayan Roadshow’da çocuklar etkinlik alanında gönlünce eğlenirken 1.6 Dizel Astra modellerini yakından tanımak isteyen otomobil severler deneme sürüşü yapabilir ve aktiviteye özel kampanyadan faydalanabiliyor.

Sınıfının en sessiz ve en kuvvetli dizel motoru iddiası ile geçtiğimiz günlerde satışa sunulan Astra ailesi Opel Astra Dizel Roadshow etkinliği ile tanıtımlarına hızlı başladı.

Yapılan etkinlik ile ilgili bilgi veren Mutsan Opel Plaza Genel Müdürü Mehmet Erdoğan, “Roadshow’un bugünkü durağı Isparta. Vatandaşlarımız Iyaşpark Avm’de gün boyu yapılacak olan etkinlikte Opel’in bütün modellerini test edebilirler. Opel’in geleceği için büyük önem taşıyan yeni nesil dizel motor Astralar, Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenecek etkinlikle otomobil severlerle buluşuyor. Roadshow kapsamında 24 ilde 27 aktivite ve deneme sürüşü organize ediliyor. Her gün ortalama 100 otomobil sever yeni nesil dizel motora sahip Astra ailesinden birini test edip özel kampanyadan faydalanabiliyor. Ayrıca etkinlik tırı içerisinde Araba Yaşırı, etkinlik alanındaki Yeşil kutu ile çocuklar eğlenceli vakit geçiriyor. Tüm halkımız davetlidir" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.