Opel Mutsan’dan Yeni Yılın İlk Fırsatı

2013 yılını Isparta’da en yüksek otomobil satışı ile kapatan Opel Mutsan, 2014’ün ilk sürprizini müşterileri için açıkladı; “ÖTV’ye yapılan yüzde 5’lik zammı müşterilerimize yansıtmıyoruz!”

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2014 16:13
Opel Mutsan’dan Yeni Yılın İlk Fırsatı

Opel Mutsan yeni yılın ilk fırsatını müşterileri için açıkladı. 2013 yılını Isparta’da en yüksek otomobil satışı ile kapatan Opel Mutsan, ÖTV’ye yapılan yüzde 5’lik zammı müşterilerine yansıtmayacağını açıkladı.

Opel Mutsan Müdürü Mehmet Erdoğan, yaptığı açıklamada “Özel Tüketim Vergisi’ne gelen yüzde 5’lik zam müşterilerimizi biraz tedirgin etmişti. Biz 2013 yılını en yüksek otomobil satışı ile kapattık. Bunun için de müşterilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. İşte bu nedenle ÖTV’ye yapılan yüzde 5’lik zammı müşterilerimize yansıtmama kararı aldık” dedi.
Opel Mutsan’da Astra Klasiklerde 37.500 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerine hizmet sunduklarını kaydeden Erdoğan, 2013 yılının değişmeyen lideri olan Opel Mutsan’ın müşterilerine en uygun hizmeti sunmaya devam edeceğini de kaydetti.

Öte yandan Opel Mutsan yeni plazası ile önümüzdeki hafta müşterilerine hizmet vermeye başlayacak.

Opel Mutsan Müdürü Mehmet Erdoğan, “Opel Mutsan, sürekli kendini yenileyen yapısı, teknolojiyi en üst seviyede kullanma isteği, müşteri odaklı hizmet anlayışı, elde etmiş olduğu bilgi ve 8 yıllık tecrübeli yetişmiş uzman kadrosu ile; kaliteli satış ve servis hizmeti vermeyi kendisine amaç edinmiştir” dedi.

Mutsan Opel Eğirdir Yolu 3 Km. deki Yeni Plaza binamızda önümüzdeki hafta hizmet vermeye başlayacağız. 2500 m² kapalı alan ve 6000 m² açık alan ile bölgenin en büyük Opel Plazası ve En son teknolojik donanıma sahip plazada, üstün teknik servis anlayışının yanı sıra konukların geniş misafir kabul ve bekleme salonu ile müşteri memnuniyetinin ön plana çıkarılması amaçlanıyor” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum