Opel Performansıyla Göz Dolduruyor

Opel Performansıyla Göz Dolduruyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2020 21:00
Opel Performansıyla Göz Dolduruyor

Opel Türkiye, 2020 başından beri gösterdiği üstün performansıyla göz dolduruyor.

Ocak – Temmuz ayları arasında elde ettiği toplam 17.105 adetlik satış ile sene başında hedeflediği %5’lik pazar payına erişen Opel Türkiye, Isparta’da da Mutsan ayrıcalığıyla hizmet sunuyor.

Alman otomobil üreticisi, 2020 başında pazara sunduğu yeni Corsa ile başarılı bir yıl öngördüğünü açıklamıştı. Mart ayında piyasaya sunulan yeni Corsa, satışa sunulduğundan bu yana 4.366 adet satış yakaladı ve ilk yedi ayda segmentinin ikinci en çok satan modeli oldu.

Temmuz ayında Opel’in B-Suv segmentindeki oyuncusu Crossland X segmentte ikinciliği göğüslerken, Astra modeli ise segmentinde ilk beşteki yerini korudu.

Sene başından bu yana başarısıyla pazarda büyük ivme yakalayan Opel, Ocak-Temmuz ayları baz alındığında, toplam binek otomobil pazarında gerçekleştirdiği 16.008 adet satış ve %5,9 pazar payı ile beşinci sırada yer alırken, Temmuz ayında binek otomobil pazarında gerçekleştirdiği 4.233 adet satış ve %6.1’lik pazar payı ile markalar sıralamasında bir kademe daha yükselerek beşinci olmayı başardı.



Temmuz ayında elde ettiği beşincilik, insan odaklı yaklaşımıyla ayrışan Opel’in, Alman mühendisliği ürünü otomobilleri ile başarılı bir yıla imza atmaya hazırlandığını gösteriyor.

Opel, Ağustos ayında da yeni Corsa, yeni Astra, Crossland X, Grandland X, Insignia ve Combo modellerine cazip koşullarla sahip olma imkanı sunuyor.
Opel’in, Ağustos ayına özel avantajlı fiyatları ve iddialı finansman seçenekleri ile sunulan modelleri Opel Mutsan’da keşfedilebiliyor.

Opel Mutsan Genel Müdürü Mehmet Erdoğan, avantajlı fiyatlar için otomobil tutkunlarını Eğirdir Yolu üzerindeki Opel Mutsan Plaza’ya davet etti.

https://www.mutsanopel.com/




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.