Operasyonlara Görev Alan Personele Ödül

Operasyonlara Görev Alan Personele Ödül

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2016 14:48
Operasyonlara Görev Alan Personele Ödül

Isparta Valisi Vahdettin Özkan tarafından Doğu ve Güneydoğu'da görev alan emniyet personeline başarı belgesi verildi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde bölücü terör örgütü PKK/KCK üyelerine karşı yapılan operasyonlarda bölgedeki illerde geçici olarak görev alan emniyet personeline Isparta Valisi Vahdettin Özkan tarafından başarı belgesi verildi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki bazı il ve ilçelerimizde PKK/KCK terör örgütü üyeleri tarafından cadde ve sokaklarda barikat ve mevziler kurulmakta, sokaklarda açılan hendekler ve tuzaklanan patlayıcı düzenekleri ile güvenlik kuvvetlerinin müdahalesi önlenmeye çalışılmakta.
Örgüt üyeleri tarafından açılan hendeklerin kapatılması, barikat ve mevziler ile tuzaklanan patlayıcı düzeneklerinin temizlenmesi amacıyla bölgede güvenlik kuvvetlerimiz tarafından çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir. Bölgede kamu düzeninin sağlanarak halkın can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla yürütülen operasyonlara bölge dışındaki diğer illerden de destek verilmekte.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli olup operasyonların devam ettiği il ve ilçelerdeki güvenlik kuvvetlerimize destek vermek amacıyla geçici olarak görev alan 78 personel Isparta Valisi Vahdettin Özkan tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.
Ödüllendirilen personele Başarı Belgeleri İl Emniyet Müdürü Halil Altan tarafından makamında düzenlenen törenle teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.