OPET Temiz Tuvalet Konvoyu Isparta'da

OPET Temiz Tuvalet Konvoyu Isparta'da

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ağustos 2015 12:24
OPET Temiz Tuvalet Konvoyu Isparta'da

OPET’in temiz ve sağlıklı bir toplum yaratma hedefiyle başlattığı "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında oluşturulan “Temiz Tuvalet Tırları” yaz yoğunluğuna çözüm bulmaya devam ediyor.

Isparta'da ki OPET istasyonlarını kontrol eden OPET ekipleri, malzeme tedariği yaptı ve sürücülere bilgilendirici broşürler ve temizlik kitleri dağıttı. Tırlar yaz boyunca 180 istasyonda çalışmalarını sürdürecek.

Sektöründe müşteri memnuniyeti en yüksek şirket olan OPET'in "Temiz Tuvalet Tırları" Türkiye turuna devam ediyor.

Son 1.5 ayda, 25 şehre uğrayarak Opet istasyonlarında hijyen sağlayan ve malzeme tedariği yapan tırların bu seferki durağı Isparta oldu. Isparta' da ki tüm OPET istasyonlarında hem malzeme tedariği yapıldı, hem de sürücülere ‘temizlik ve hijyen’ kurallarına yönelik bilgilendirici broşür ve temizlik kitleri dağıtıldı.

Türkiye’nin en uzun soluklu sosyal sorumluluk projesi kapsamında iki ayrı rota üzerinden yola çıkan “OPET Temiz Tuvalet Tırları”, 3 ay içerisinde yaklaşık 10 bin kilometre yol yaparak, 30 şehirdeki 180 istasyonda hizmet verecek.

Temiz Tuvalet kampanyasının fikir lideri olan OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, proje ile 15 yıl içerisinde 8 milyon kişiye ulaşarak hijyen eğitimi verdiklerini belirterek, şunları söyledi: “Tuvaletler, bir ülkenin medeniyet göstergesidir. Kampanyamız, bizim temiz ve sağlıklı toplum yaratma mücadelemizdir. Temiz Tuvalet kampanyasını kendi istasyonlarımızda uygularken, 72 ili gezerek 6 milyon kilometre yol kat ettik. Köy ve kasabalarda halka, okullarda öğretmen ve öğrencilerimize seminerler verdik. OPET ve TSE işbirliği ile halka açık tuvaletler için belirlenen standartların da, İçişleri Bakanlığı'nca işyeri ve restoran tuvaletleri dahil olmak üzere zorunlu kılınmış olması OPET'in bu konudaki başarısını teyit ediyor. Sağlıklı bir gelecek için projemizi yaygınlaştırmaya devam ediyoruz. Sektörümüzde 9 yıldır kesintisiz Müşteri Memnuniyeti En Yüksek Marka seçilmemizde de bu kampanyamızın önemli etkisi olmasından memnuniyet duyuyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum