Or: ‘İlçelerdeki Hizmet Çıtası Yükseltilecek’

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, ilçelerdeki hizmet çıtasını yükseltmeyi hedeflediklerini aktardı. 3 ilçeye giden Or, vatandaşlar ve STK temsilcileriyle bir araya gelerek, “Kaliteli hizmet, vatandaş desteği ile sağlanır” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2012 17:14
Or: ‘İlçelerdeki Hizmet Çıtası Yükseltilecek’

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or beraberindeki müdür yardımcılarıyla birlikte Eğirdir, Aksu ve Yenişarbademli İlçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu
Aksu Kaymakamı İbrahim Özdel ile Yenişarbademli Kaymakamı Okan Leblebiciler’i ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Or, ilçe teşkilatlarını da gezerek buradaki personelinin sorunlarını dinledi.

İlçe ziyaretleri esnasında vatandaşlar, sivil toplum kuruluşu temsicileri ve okul müdürleriyle de bir araya gelen Emniyet Müdürü Or, ilçelerdeki asayiş sağlanması adına polisin gerekli hassasiyete göstereceğini vurguladı.

“VATANDAŞ DESTEĞİ KALİTELİ HİZMETİ GETİRİR”

İlçelerdeki vatandaşların kendisine gösterdiği misafirperver tutumdan dolayı hayli memnun kaldığını belirten Or, ilçe emniyet amirlerinden sorumluluk bölgeleriyle ilgili bilgi aldı.

Kalite güvenlik anlayışının, halkın desteğini alarak sağlanabileceğine dikkat çeken Or, “Karşılaştığınız tüm olaylarda bizlere ulaşın, sıkıntılarınızı rahatlıkla arkadaşlarımıza iletin, desteğiniz ilimizin güvenliğine katkı sağlayacaktır. Misafirperverliğiniz oldukça güzel, il merkezine geldiğinizde ben de sizleri mutlaka ziyaretime bekliyorum. Kapımız sizlere daima açıktır. İlçelerdeki tüm birimlerimizle ilçelerimize destek vereceğiz, her zaman yanınızda olacağız” ifadelerini kullandı.

OKUL MÜDÜRÜ, OR’DAN DESTEK İSTEDİ

Or, ‘Paylaşılan Anılar’ Projesi kapsamında geçtiğimiz hafta Isparta’ya gelerek Çanakkale 1915 Filmi’ne giden öğrencilerin ilçelerini de ziyaret etme fırsatı buldu. Ziyaret sırasında projeye katılan okulun müdürü Or’dan önümüzdeki dönemde yapmayı planladıkları DAvraz etkinliği için destek istedi.

Öğrencilerin rahat ve huzurlu bir şekilde öğrenim görmelerinin yanı sıra, sosyal anlamda yapacakları etkinlikler için, emniyet teşkilatı olarak elinden gelen desteği veremeye hazır olduklarını belirten Or, ilçelerdeki personel ve ailelerine yönelik zaman zaman etkinlikler düzenleneceğini aktardı.

ORAKOĞLU’NA BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDU

Daha sonra Eğirdir İlçesi’ne geçen Or, il merkezinde başarılı asayiş hizmetlerinde bulunduktan sonra ilçeye emniyet amiri olarak atadığı Emniyet Amiri Yasin Orakoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, ilçede son günlerde yapılan hizmetlere dikkat çekilirken Or, Orakoğlu’na yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.