Or: ‘Sizler, Bizim Halkın İçindeki Gözümüz – Kulağımızsınız’

Polis Emeklileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Isparta Şubesi Üyeleri (POLEMDER), Isparta’da dün göreve başlayan Emniyet Müdürü Mehmet Or’u makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2012 15:41
Or: ‘Sizler, Bizim Halkın İçindeki Gözümüz – Kulağımızsınız’

Polis Emeklileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Isparta Şubesi Üyeleri (POLEMDER), Isparta’da dün göreve başlayan Emniyet Müdürü Mehmet Or’u makamında ziyaret etti.

Emniyet Müdür’ü Mehmet Or’un yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen dernek üyeleri Isparta’da polis – halk ilişkisinin güçlü olduğunu ilettiler.

Daha sonra Or’a, 2004 yılında kurulan derneklerinin bugüne dek yaptığı faaliyet ve çalışmaları anlatan Polis Emeklileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Isparta Şube Başkanı Mehmet Gürses, emekli ve çalışan teşkilat mensupları adına birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

“BİZİM GÖZÜMÜZDE HALA GÖREVDESİNİZ”
Polislikten emekli olan meslektaşlarının her birinin vatana yıllarca hizmet verdiğine dikkat çeken Emniyet Müdürü Or, “Bizler sizleri emekli olarak değil, içimizden biri olarak görüyoruz. Sizler de bir zamanlar bizler gibi bu ülkeye önemli hizmetler verdiniz. Sizler bizim kalbimizde hala çalışansınız. Bizim için hala görevdesiniz” dedi.

"POLİSLİK FEDAKARLIKTIR…"
Polislikte ‘Emekli olmak’ diye bir olgunun bulunmadığını vurgulayan Or, “Polisler için emeklilik diye bir şey olmaz. Mesleği polislik olan bir insan, ömrünün sonuna kadar bu görevi kendine atfeder ve gururla yürütür. Polislik fedakarlık isteyen bir meslektir. Hepimizin çoğu zaman ailemizden bile fedakarlık ederek, kamu adına görev yaptık, yapıyoruz da…” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Polis Emeklileri Derneği’nin organize ettiği tüm faaliyetlere destek sözü veren Or, aktif çalışan birim olarak ne gerekiyorsa yapacaklarının altını çizdi.

“SİZLER, BİZİM HALK ARASINADKİ GÖZÜMÜZ - KULAĞIMIZSINIZ”
Başkan Gürses, derneğin uzun yıllardır kamu yararına çalışan dernekler statüsünde yer aldığını aktarırken Or, “Zaman zaman bizim göremediğimi noktalar da olabilir. Biz her ne kadar halkın içersinde olmaya çalışsak da elbette eksik noktalar olabilir. Ancak siz hem bizlerin içinde hem de halkla iç içesiniz. Bizim göremediğimiz eksiklikleri daha iyi görebilirsiniz. Bunun için size ihtiyacımız var. Sizler, polisin halk arasındaki gözü – kulağısınız. Derneğinizden bize gelecek her bilgi objektiftir. ” şeklinde konuştu.

HABER – FOTOĞRAF: Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ