Oradaki ilk kaza değil...

Gülistan Mahallesi’nde aniden sokaktan caddeye çıkan otomobil motosiklete çarptı. Kaskı bulunmayan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2011 14:28
Oradaki ilk kaza değil...

Gülistan Mahallesi 108.Cadde üzerinde meydana gelen trafik kazasında motosikletle otomobil çarpıştı. Kazada kaskı bulunmayan motosiklet sürücüsü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

108. Cadde üzerinde seyreden İlham Yılmaz (35) yönetimindeki 32 HV 417 plakalı motosiklete, 2805 sokaktan aniden çıkan Mehmet Doğan (45) idaresindeki 07 AEZ 77 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza mahalline sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansı yaralı motosiklet sürücüsü İlham Yılmaz’ı Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Yaralının durumunun iyi olduğu aktarılırken, Antalya Plakalı otomobil sürücüsünün Anadolu Basın Birliği Antalya Şubesi Başkanı’nın şoförü olduğu ve ziyaret için Isparta’ya geldikleri öğrenildi.

Öte yandan aynı tip kazaların daha önce de yaşandığı 108. Cadde - 2805 sokak kavşağında önlem alınması gerektiği bir kez daha ortaya çıktı. Aynı şekildeki motosiklet kazalarının hiçbir fark bulunmaksızın aynı noktada meydana gelmesi kafaları karıştırdı. Polis o bölgedeki alınacak en önemli önlemin, sokaktan caddeye çıkan sürücülerin dikkatli olması olduğu aktardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.