Or’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Emniyet Müdürü Mehmet Or, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Kasım 2013 12:17
Or’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Or mesajında, “24 Kasım, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’E Başöğretmenlik unvanının verilişi nedeniyle 1981 yılından itibaren her yıl “Öğretmenler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır. Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleğidir. Bu onurlu mesleğin ana unsuru insandır. Dolayısıyla hemen her mesleğin toplumdaki bireylere kazandırılması da öğretmenlik sayesinde olmaktadır. Öğretmen; bir çocuk için, anne kadar sıcak ve şefkatli, baba kadar güvenilir ve koruyandır.”

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın; hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek, bilgi ve donanıma sahip olmaları, dinamik ve açık fikirli aynı zamanda ahlaki ve kültürel yönden gelişmiş, okuyan, düşünen ve öğrendiklerini ülkesi ve kendisi yararına uygulayabilen bireyler olarak yetiştirilmesi, ülkemizin aydınlık geleceği için hayati derecede önemlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle yâd ediyor ve tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü”nü kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum