Organize Bölgeye 112 Acil İstasyonu

Personel ihtiyacı karşılanan 6 Nolu 112 Acil Sağlık İstasyonu 1 Mayıs’ta Organize Sanayi Bölgesinde hizmete başlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2014 15:17
Organize Bölgeye 112 Acil İstasyonu

Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi’ne 112 İstasyonu konuşlandırılması konusunda yürütülen çalışmalarda sona gelindi.
1 Mayıs’ta hizmet vermeye başlayacak olan 6 nolu 112 Acil Sağlık İstasyonu hakkında bilgi veren İl Sağlık Müdür vekili Dr. Hasan Ataç, “İlimizde Acil Sağlık Hizmetleri 2002 yılında 8 adet 112 İstasyonu ile hizmet verilmekteyken, bugün 18 adet 112 İstasyonu ile hizmeti verilmektedir.

Acil Sağlık Hizmetlerinde Bakanlığımızın hedeflediği vaka ulaşım sürelerine göre, il merkezinde vakaya ulaşım süremiz 10 dakikayı, kırsalda vaklaya ulaşım süremiz 30 dakikayı geçmemektedir. Yeni planlamalar ve çalışmalarımız ile vaka ulaşım sürelerimizi daha da kısaltarak, halkımızın 112 acil sağlık hizmetlerinden daha etkin ve verimli bir şekilde yararlanmasını sağlamak hedefimizdir.

Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi’nde 6 No.lu 112 Acil İstasyonu kazandırılması için çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi’ne 112 İstasyonu konuşlandırılması konusunda İl Müdürlüğü olarak ilk ihalemiz 13.02.2014 tarihinde yapılmıştır. Ancak, ihaleye yeterliliği olan firma katılmadığı için iptal olmuştur. İkinci ihalemiz 06.03.2014 tarihinde gerçekleştirilerek, ihaleyi alan firma ile 21.04.2014 tarihinde sözleşme imzalanmıştır. Isparta 6 No.lu 112 Acil Sağlık İstasyonu’nun personel ihtiyacı karşılanmış olup 1 Mayıs 2014 itibari ile Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmete başlayacaktır.

Örnek ve fedakâr davranışlarından dolayı başta Organize Sanayisi Yönetim Kurulu Başkanımıza ve Yönetimimize bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi ve maddi desteklerden, ambulans hibelerinden, istasyon binasına lojistik desteklerinden dolayı şahsım ve kurumum adına teşekkürlerimi sunarım. 6 No.lu İstasyonumuz, merkezi Organize Sanayimiz olmak üzere 20 km yarıçaplı bir alana Havaalanımıza, yoğun trafik akışı olan Keçiborlu- Isparta- Burdur arasındaki karayolunda meydana gelebilecek trafik kazalarına ulaşımı hızlandıracaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum