Örgütün İkinci Adamı İmam Çıktı!

Konya polisinin yaptığı çalışma sonucu 145 otomobili alan ve bu araçları parçalatarak ortadan kaldıran suç örgütü adliyeye sevk edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2013 12:56
Örgütün İkinci Adamı İmam Çıktı!

Konya polisinin yaptığı çalışma sonucu 145 otomobili çek senet yöntemiyle alan ve bu araçları parçalatarak ortadan kaldıran suç örgütü adliyeye sevk edildi. Lider yardımcısı imam olan çetenin, 145 otomobili senet yöntemiyle alıp birçoğunu parçalattıkları ortaya çıktı.

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, son zamanlarda senetle alışveriş yapan çeteyi tespit etmiş, 2 aylık çalışma sonucu 4 gün önce operasyon yapmıştı. Operasyonda örgüt lideri Beytullah O. ile örgüt lider yardımcısı imam Ali S'nin de aralarında bulunduğu 23 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 145 aracın satış sözleşmesi, senet karşılığı alınmış parçalanmak üzere bekleyen 40 araç, 35 adet parçalanmış araç, 70 adet araç tescil belgesi ile sahte mühürler ele geçirildiği ve çok sayıda iş yerini de benzer yöntemlerle alarak içlerini boşalttıkları ortaya çıktı. Polis 145 adet satış sözleşmesi ele geçirmesinin ardından 400 aracı da incelemeye aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.