Orhan Osmanoğlu Geliyor

Orhan Osmanoğlu Geliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2017 14:04
Orhan Osmanoğlu Geliyor

Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilim Fakültesi tarafından ilki geçen yıl yapılan Kariyer Günlerinin ikincisi 3 Mayıs’ta başlayacak. Birçok rengi bir araya getirecek olan kariyer günlerinde Sultan Abdülhamid’in torunun Orhan Osmanoğlu’da bir konferans verecek.

Süleyman Demirel Üniversitesi renkli bir etkinliğe daha imza atıyor.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından ilki geçen yıl yapılan kariyer günlerinin ikincisi 3-5 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin Konferans Salonlarında düzenlenecek olan kariyer günlerinde iş dünyasından siyasete, siyasetten sanat ve spora kadar kariyer sahibi isimler yer alacak. 

Bu isimlerden en dikkat çekeni ise Sultan Abdülhamid’in torunu Orhan Osmanoğlu. Son dönemlerin ünlü dizisi Payitaht Abdülhamid’in Danışmanlığını da yapan Orhan Osmanoğlu, Kariyer Zirvesinde bir konferans verecek. 

40 firmanın, 15 konuşmacının yer alacağı kariyer günlerinde bir de ödül töreni düzenlenecek. Törende siyasetten ekonomiye, spordan sanata kadar 29 ödül sahibi ile buluşacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum