Orman Bölge Müdürlüğüne 37 İşçi Alınacak

Isparta'da ki Orman Yangınları ile mücadele etmek amaçlı Maliye Bakanlığı bünyesinde 37 işçi alınacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2012 09:59
Orman Bölge Müdürlüğüne 37 İşçi Alınacak

Maliye Bakanlığınca Orman yangınları ile mücadele hizmetlerinde istihdam edilmek üzere verilen Isparta’ya toplam 37 kişilik kadro verildi.

Orman Bölge Müdürlüğünce de İşletme Müdürlüklerince ihtiyaçları doğrultusunda aşağıda yazılı pozisyonlarda Çalışma ve İş Kurumu nezdinde 28.6.2012 tarihi itibariyle ilana çıkılmış ve 10.7.2012 tarihi itibariyle başvuran adaylara ait listeler kuruma teslim edildi.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik gereğince açık iş sayısının 3 katını geçen müracaatlarda mülakata katılacak adaylar açık iş sayısının 3 katı asıl ve 3 katı yedek üyenin noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenmesi gerekmektedir. Kurumda da Çalışma ve İş Kurumu nezdinde yapılan ilanda bu hususa yer verilerek müracaatlı sayısının açık iş sayısını geçmesi halinde 13.7.2012tarihinde Bölge Müdürlüğü bahçesinde kura çekimi yapılacağı belirtilmiştir.

Noter kurası sonucu belirlenecek adayların beyan ettikleri adreslerine mülakat yeri ve tarihi ile mülakat sırasında ibraz etmeleri gereken belgeler yazılı olarak tebligatla bildirilecektir. Mülakata katılmayan her bir adayın yerine yedek listesindeki sıraya göre adaylar mülakata alınacaktır. Bu nedenle adayların mülakat için belirlenen yer ve saatte hazır bulunmaları gerekmektedir”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.