Orman'dan Ronaldinho açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Ronaldinho ile bizzat İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi ilgileniyor. Şu anda bir şey yok. Zaten oyuncunun sakatlığı gündemde ama ilgi alanımızda" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2013 16:26
Orman'dan Ronaldinho açıklaması!

Orman, Adnan Menderes Üniversitesinde (ADÜ) düzenlenen "Toplumsal Değişim ve Gelişimde Takım Taraftarlığının Rolü, Taraftarlık Bilinci ve Spor Yönetimi" konulu konferansta yaptığı konuşmada, Beşiktaşlıların "dik duran" insanlar olduğunu, göreve geldikleri günkü takım ile şimdiki Beşiktaş arasında her yönden farklılıklar görülebileceğini söyledi.

Kulübün bir yıl sonra maddi yönden de rahatlayacağını dile getiren Orman, artık Türk spor kamuoyunda Beşiktaş camiasının güven kazandığını ve o güvenin verdiği gururla bu kulübü yönettiklerini anlattı.
Sadece "Kamuoyuna yıldız transfer olsun" diye oyuncu transferi yapamayacaklarını vurgulayan Orman, şöyle devam etti:

"Beşiktaş'a güç katacak, profesyonel, bizi daha ileriye taşıyacak oyuncular almak istiyoruz. Ronaldinho ile bizzat İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi ilgileniyor. Şu anda bir şey yok. Zaten oyuncunun sakatlığı gündemde ama ilgi alanımızda. Benim huyumu biliyorsunuz. Ben bitmeden bir şeyi çok konuşmuyorum. O zaman kamuoyu beklenti içine giriyor. Beşiktaşlılar kandırılmaktan bıktı. Ben de dahil artık Beşiktaş taraftarı kandırılmasın."

Beşiktaş'ta oynamak isteyen futbolcuların takımda kalmak istemesinin önemli olduğuna dikkati çeken Orman, gitmek isteyene de kapılarının açık olduğunu bildirdi.
Orman, Beşiktaş'ı isteyen oyuncularla yola devam edeceklerini anlatarak, "Almeida ve Fernandes ile ilgili tavrımızı baştan söyledik, kalmalarını istedik. Aynı istek ve arzuyu onlardan gördüğümüz gün sözleşme imzalarız, görmezsek sözleşme imzalamayız" diye konuştu.

İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün kadro dışı bırakılması
Kavga ettikleri gerekçesiyle kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk konusuna üzüldüğünü bildiren Orman, siyah-beyazlı kulübün bir çizgisi olduğuna dikkati çekti.

Bu çizgiye kamuoyu önünde zarar verilmesi halinde kulübün kayıtsız kalamayacağına işaret eden Orman, "Ben de sporcularım kadar üzgünüm ama Beşiktaş'ı yönetmek, hissi konularla alakalı karar vermek değil. Beşiktaş çizgisi, etikleri, kuralları ile karar vermek gerekiyor. Biz onu yapıyoruz. Bazen sempatik, bazen antipatik gelebilir ama yapacak bir şey yok, işimizi yapıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Orman, son yıllarda Beşiktaş'ın saha olayları nedeniyle çok zarar gördüğünü ve 8 yılda 24 kez sahalarının kapatıldığını söyledi.
Kulübe zarar verenleri engelleyeceklerini ve aralarında tutmayacaklarını bildiren Orman, "Popülizm uğruna, 'şöyledir, böyledir' demeyeceğiz. 'Bunlar iyi Beşiktaşlı değil' diyeceğiz. Kulübümüze zarar verenlerin bizim aramızda yeri yok.

Hiç merak etmeyin, yeni statla beraber bunların kökünü kazıyacağız. Stadımız herkese açık. Hiçbir taraftara ayırım yapmaksızın herkes istediği yere biletini alır, girer" dedi.

Hiç kimsenin, hakem hatalarını mazeret göstermemesi gerektiğini dile getiren Orman, "Beşiktaş isen çıkıp rakibini yeneceksin. Biz Galatasaray'a kaybettik. Hakem hatasıyla kaybettik ama Beşiktaş gibi oynasaydık yenerdik. Futbolcularım hiçbir zaman hakem hatalarını arkasına sığınmasın. Parayı alırken iyi, yaparken de işini de iyi yapacak" görüşlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.