Ortak Paydamız Isparta

Ortak Paydamız Isparta

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2015 18:47
Ortak Paydamız Isparta

Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan’ı makamında ziyaret eden Isparta Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (IGSİAD) heyetinin ortak mesajı Isparta oldu.

Geçtiğimiz Ocak ayında ikinci kez Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Şevket Karahan’a toplumun bütün kesimlerinden hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Dün saat 11:00’de Belediye İşhanı Haber Gazetesi’nde gerçekleşen IGSİAD Başkanı Alper Bayhan’ın önderliğinde gerçekleşen ziyarette, Isparta’nın sorunları konuşuldu. Ziyaretinde Isparta basınının sağduyulu yayınlar yaptığının altını çizen IGSİAD Başkanı Alper Bayhan, şu görüşlere yer verdi; “Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan kardeşimiz memleket sevdası ile bilinen ve tanınan birisi. Şevket Bey’in başkanlığına ki bütün camiayı kutluyorum. Sağolsun basın mensubu arkadaşlarımızdan her zaman destek gördük. Bizlerin sesi olmaya devam edeceğinizden hiç şüphemiz yok. Sonuçta hepimizin ortak paydası Isparta” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren IGC Başkanı Şevket Karahan ise; “Isparta’nın önemli bir kuruluşu olan Isparta Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği yönetimine bizi ziyaret ettikleri için minnettarım. Sonuçta hepimiz Ispartamız için teşviki mesai yapıyoruz. Şehrimizin büyümesi ve gelişmesi için elinden gelen çabayı gösteren IGSİAD ekibine başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum