Ortopedik Engelliler Derneği’nden Anlamlı Ziyaret

Isparta Ortopedik Engelliler Derneği, elma ağacından düşerek sakatlanan 39 yaşındaki kadına sürpriz ev ziyareti yaparak, tekerlekli sandalye hediye etti.

Yayınlanma:
Ortopedik Engelliler Derneği’nden Anlamlı Ziyaret

Isparta Ortopedik Engelliler Derneği, geçtiğimiz günlerde yaptıkları büro açılışının ardından faaliyetlerini hızlandırdı.

Bir süre önce bahçesinde elma topladığı sırada ağaçtan düşerek sakatlanan 39 yaşındaki Fadime Erdem’i evinde ziyaret eden dernek üyeleri, yürümekte güçlük çeken kadına tekerlekli sandalye hediye etti.
Yenice Mahallesi’ndeki evinde dernek üyelerinin kendisini ziyaret etmesinden mutluluk duyduğunu belirten 39 yaşındaki Erdem, ağaçtan düştükten sonra yürümekte zorlandığını ve tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu aktardı.

Ortopedik Engelliler Derneği’nin kendisine sürpriz bir ziyarette bulunduğunu söyleyen Erdem, ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeye kavuşmaktan dolayı dernek üyelerine teşekkür etti.
Ortopedik Engelliler Derneği 2.Başkanı ve Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç, dernek olarak yardıma ihtiyacı olan herkesin yanında olduklarını ifade etti.
Bilgiç, Ortopedik Engelliler Derneği olarak engelli insanlara yardım etmek ve faydalı olmaktan mutluluk duyduklarını ve çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum