Osman Çiftçi: ‘Tekin Bayram Sözlerini Tutmadı’

AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Osman Çiftçi, Mart-2009 seçimlerinin üzerinden geçen üç yılı değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2012 12:52
Osman Çiftçi: ‘Tekin Bayram Sözlerini Tutmadı’

AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Osman Çiftçi, Tekin Bayram'ın seçim döneminde verdiği sözlerin bulunduğu bir kitapçıkta yer alan çeşitli konuları dile getirdi. Bayram'ın verdiği hiçbir sözü tutmadığı gibi ilçeye getirilecek hizmetlerin de önünde engel olduğunu ifade etti.

Toplantının düzenlenmesindeki amacın, yerel seçimler üzerinden geçen üç yılın bir değerlendirmesini yapmak olduğunu belirten Çiftçi, "Bugün 29 Mart 2009 yerel seçimlerinin üçüncü yılını doldurduğu gündür. 2009'dan bugüne kadar yapılanlar, yapılmayanlar nelerdir? Yalvaç'a gelecek hizmetlerin takipçisi olarak bunları ortaya koymamız gerektiğine inanıyoruz" dedi.

Konuşmasının başında geçtiğimiz hafta fıtık ameliyatı geçiren Belediye Başkanı Tekin Bayram'a geçmiş olsun dileklerini ileten Çiftçi "Başkan Bayram'a geçmiş olsun dileklerimiz iletiyoruz ancak burada kendisinin söz verip de yapmadıklarını da dile getireceğiz. Çünkü biz hizmetlerin takipçisi olduğumuz kadar verilen sözlerin yerine getirilmesinin de takipçisiyiz. Kendisi seçim döneminde verdiği sözlerin hiçbirini yerine getirmemiştir" diye konuştu.

Kendisinin de il genel meclisi üyeliğine seçildiği 2009 seçimleri sırasında partisinin vaatleri arasında yer alan yeni Devlet Hastanesi ve Cezaevi'nin yapımı konusunda bilgi veren Çiftçi, "Devlet Hastanesi inşaatı yapım işini üstlenen firmanın kendi mali sorunları neticesinde ilçemize yapılacak olan Hastanenin yapımında bir süre gecikme oldu. Ancak ihale yeniden yapılarak bir başka firmaya verildi ve inşaat tekrar başladı. En geç 2013 Ağustos ayında hastanemiz hizmete girecektir. Bu konuda hiçbir endişeniz olmasın. Cezaevi yapımı ile ilgili olarak da endişe edilecek bir durum söz konusu değildir. Cezaevinin yapılacağı arazinin istimlak süresi uzun sürdüğü için burada da süreç elimizde olmayan nedenlere uzadı. Gönül isterdi ki hastane ile birlikte cezaevi de aynı zamanda hizmete girebilsin. Cezaevinin yatırım programından çıkarıldığı, başka il veya ilçelere kaydırılacağı yolunda bazı asılsız söylentiler dolaşmakta. Ancak tekrar söylüyorum kimse endişe etmesin, Cezaevi Yalvaç'a yapılacak" dedi.

Daha sonra yönetim kurulu üyeleri ayrı ayrı olarak çeşitli konularda bilgiler verdi. Hastane ve Sağlık hizmetleri konusunda Kadın Kolları Başkanı Şerife Hanım Ekici, tarım ve hayvancılık sorunları konusunda Yıldırım Bıçaklı, Tabakhane konusunda Belediye Meclisi üyesi Ramazan Ak, Yalvaçspor'un sorunları ile ilgili olarak Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yurttadur, İl Genel Meclisi ve köylerimizin sorunları konusunda Ahmet Turan ve Cezaevi konusunda da Serkan Öztürk çeşitli bilgiler verdiler. Ak Parti'nin çalışmaları ile ilgili olarak verilen bilgilerden sonra Başkan Çiftçi, Tekin Bayram'ın seçim döneminde verdiği sözlerin bulunduğu bir kitapçıkta yer alan çeşitli konuları dile getirdi. Bayram'ın verdiği hiçbir sözü tutmadığı gibi ilçeye getirilecek hizmetlerin de önünde engel olduğunu ifade etti. Önümüzdeki süreçte hedeflerinden birinin Yalvaç'a bir üniversite kazandırmak olduğunu bildiren Çiftçi, Yalvaç Akademisyenleri Üniversitesi adı altında bir üniversite kurmak bizim en büyük hedeflerimizden birisidir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum