Osman Gazi Aksoy Ebediyete Uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden 21 dönem Isparta MHP milletvekili; Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Osman Gazi Aksoy memleketi Senirkent’te toprağa verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2013 23:44
Osman Gazi Aksoy Ebediyete Uğurlandı

SDÜ Tıp Fakültesi’nde düzenlenen törenin ardından memleketi Senirkent’e götürülen Osman Gazi Aksoy için MHP Senirkent İlçe Binası önünde tören düzenlendi. Prof. Dr. Ümit Özdağın da katıldığı Törende konuşan Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal “Memleketimiz vatan millet bayrak aşığı bir değeri kaybetmiştir. Acımız tarifsizdir. Senirkent’e olan sevdası herkes tarafından bilinmekteydi. Bizim milletvekilimiz dostumuz, evladımızdı. Unutulmayacak ve anısı yaşatılacaktır” dedi.

BAYRAĞI ONDAN DEVRALDIM
MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz ise güçlükle yaptığı konuşmasında “MHP adına Isparta’da ilkleri yazdı. MHP’nin ilk Isparta milletvekillerindendi. Ben bayrağı ondan devir aldım. Hizmetlerini ve emeklerini unutmamız mümkün değildir. Bu gün onu dualarla ebediyete uğurluyoruz. Mekanın cennet olsun. Güle güle dostum” dedi.
Duygusal anların yaşandığı törenin ardından Osman Gazi Aksoy omuzlarda taşınarak anne ve babasının yanına defnedilerek ebediyete uğurlandı.

Bu erken ve ani ölüm karşısında bizde Ajans32 olarak bir kez daha derin üzüntülerimizi bildirerek; merhuma Allah’tan rahmet; yakın dost ve akrabalarına başsağlığı diliyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum