Osman Nuri Özmeral'ın İpi mi Çekildi?

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in belediye başkanı olabilmek için oluşturduğu Ak Parti Eğirdir İlçe Teşkilatını istifa ettiği iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2011 18:37
Osman Nuri Özmeral'ın İpi mi Çekildi?

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in belediye başkanı olabilmek için oluşturduğu Ak Parti Eğirdir İlçe Teşkilatını istifa ettiği iddia edildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Eğirdir İlçe Yönetim Kurulu’ndan toplam 31 Üye, bugün noter kanalıyla istifa ettiklerini açıkladı. Ancak İl Başkanlığını eline dilekçelerin ulaşmadığı gelen bilgiler arasında. Adalet ve Kalkınma Partisi Eğirdir İlçe Yönetim Kurulu’nda Ağustos 2010 yılında başlayan istifalar, şuan ki istifalar ile yönetim kurulunun düşmesine sebep oldu.

Kamuoyunda deprem etkisi yaratan bu şok istifa haberleri Eğirdir’de neler oluyor sorusunu beraberinde getirdi.

Açıklama yapan üyeler, “Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in tutumları nedeniyle Eğirdir kaybediyor. Saygıdeğer Özmeral’in daha önce kamuoyuna verdiği sözleri unutarak, belediye bünyesinde göstermiş olduğu kadrolaşma ve çalışmalar hepimizi rahatsız etmektedir. Bu çalışmalar Eğirdir’in geleceği için olamaz. Biz hala Ak Parti’nin gönüllü neferleriyiz. Özmeral’in daha önce olduğu gibi yakında da parti değiştireceğini iddia etmemizden dolayı kendisini desteklemeye devam etmemiz imkânsız hale geldi. Özmeral, hiçbir zaman şeffaf belediyecilik gerçeğini yaşatamamıştır. Söz verdiği gibi makam odasını hala birinci kata indirememiştir. Binmeyeceğine kamuoyu önünde binlerce defa yemin ettiği ve plakasını her yerde eleştirdiği makam aracına binmeye devam etmektedir. Bunlar sadece ufak tefek misaller. Daha bunlar gibi neleri var. Özmeral bey daha hangi ortamda nasıl konuşacağını bile bilmeyen bir belediye başkanıdır. Bizde bunu daha sonradan anladık. Özmeral bey seçimlerden önce bu şekilde bir insan değildi. Ne olduysa o koltuğa oturduktan sonra oldu. Biz bunu daha önceleri de fark ettik ama partimize olan sevgimiz ve saygımızdan dolayı sustuk ve bir gün düzelir diye sabrettik. Ne yazık ki hiçbir şey düzelmediği gibi eskisinden daha kötüye gitti. Ve gitmeye de devam ediyor. Özmeral Bey o koltukta oturduğu sürede Eğirdir’de hiç bir şey düzelmez ve ileriye gitmez. Biz Ak Parti’ye gönül verdik. Ak Parti için yaşamaya ve çalışmaya devam edeceğiz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın.

Milletvekillerimize ve İl Başkanımıza olan saygımız sonuna kadar devam edecektir. Özmeral kendisinin bu günlere gelmesini sağlayan teşkilat mensuplarına vefa borcunu ödeyememiştir. Bunu yapamadığı gibi köstek olmuştur. Özmeral Eğirdir’in gelişmesi ve kalkınması için hiç bir çalışma yapmamıştır.

Üyeler, “Özmeral’in bu fevri ve kontrolsüz hareketleri Eğirdir’in büyümesini, gelişmesini engelliyor. Başkan Özmeral herkesle kavgalı. Özmeral’in Eğirdir’i daha fazla küçültmesine izin vermeyeceğiz. Bu nedenle AKP İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ediyoruz.” dediler.

İşte istifa eden yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri:
İsa ÇETİNKAYA,
Hasan SARIBAŞ,
Mehmet ÇİNAR,
Selim SAKÇALI,
Ecir PATIR,
Nurullah ALTINBAŞ,
Mustan KARTAL,
Ali DEMİREKİN,
Mustafa ÖZDEMİR,
Hasan Talha TARAN,
Sadettin OKTAR,
Gökhan YAMAN,
Hüseyin TUNÇ,
Halil YILMAZTÜRK,
Serdar DURSUN,
Murat ALTUNBAŞ,
Kemal SABAH,
Lütfi UYSAL,
Sezgin ÖZDOĞANCI,
Sadık VAROL,
Abdullah DİŞBUDAK,
Murat YALKIN,
Ali KIZILTAŞ,
Halil ERFİDAN,
Hakkı SÜRÜCÜ,
Kadir DEMİRBİLEK,
Şerif KUNT,
Mustafa ERATİK,
Mehmet AKDENİZ,
Veysel KORKMAZ,
Yusuf KANLI.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum