Osman Sınav Rektör İbicioğlu'nu Ziyaret Etti

Yapımcı ve Yönetmen Osman Sınav, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nu ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ağustos 2011 23:30
Osman Sınav Rektör İbicioğlu'nu Ziyaret Etti

Yapımcı ve Yönetmen Osman Sınav, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nu ziyaret etti.

Prof. Dr. İbicioğlu , Osman sınav’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Osman Sınav bizim gözümüzde bir sinema yapımcısı olmanın ötesinde bilge bir kişi. Türkiye’de bir çok ilkleri başlattığını biliyoruz. Özellikle son üç yılda Sakarya-Fırat dizisiyle hem üniversitemizin hem de Isparta’nın tanıtımında büyük emekleri geçmiş durumda. İnşallah kendisiyle ilişkilerimizi sürekli ve sürdürülebilir kılmak istiyoruz” dedi.



Rektör ibicioğlu, ilerleyen zamanda İletişim Fakültesi içerisinde açılacak olan bölümlerde ve sinema okulu projesinde eğer isterse Sınav’ı hoca olarak görmek istediklerini de belirtti.
Osman sınav Rektörlüğü ziyaretinde üniversitenin desteğini de alarak, koordineli bir şekilde çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Isparta’nın Atabey İlçesinde çekilmekte olan Sakarya- Fırat dizisinin TRT’nin en çok seyredilen dizisi olduğunu ve, politikacılardan, sanatçılardan, askeri camiadan, muhalefetten ve daha farklı kesimlerden olumlu tepkiler aldıklarını belirtti.

Ünlü yönetmen ve yapımcı Osman Sınav’a Sinema sanatına ve Türk kültürünün sinemada işlenmesine katkıları ve toplumsal konulara duyarlılığı nedeniyle Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tören ile "SDÜ Toplumsal Katkı Ödülü" verilmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.