Osman Zabun Gelendost'ta Merkez ve Köyleri Geziyor

Osman Zabun Gelendost'ta merkez ve köyleri geziyor...

Yayınlanma:
Osman Zabun Gelendost'ta Merkez ve Köyleri Geziyor

AK Parti'nin 2. Sıra Milletvekili Adayı Osman Zabun, seçim çalışmaları kapsamında Gelendost ilçesi ve köylerini ziyaret etti.

İlçe merkezinde ve Afşar, Yenice, Yaka, Yeşilköy köylerinde vatandaşlarla buluşan Osman Zabun, destek istedi.Ziyaretlerini ilişkin açıklamada bulunan Zabun; "Belediye Başkanımız Mehmet Sezgin ve İlçe Başkanımız Mehmet Ertunç ile birlikte Gelendost’da esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarımızın talep ve görüşlerini dinledik.

AFŞAR - YENİCE KÖYÜ
Osman Zabun, merkez ziyaretlerinin ardından köylere geçti. Köylerdeki ziyaretlerine ilişkin açıklama yapan Zabun; "Belediye Başkanımız Mehmet Sezgin, İlçe Başkanımız Mehmet Ertunç, İl genel meclisi üyelerimiz Kazım Şenyurt ve Hüseyin Tula ile birlikte Gelendost ilçemizin Afşar ve Yenice köy ziyaretinde köylülerimizle biraraya gelip hasbihal ettik.Beraber yürüdüğümüz bu kutlu davanın sonu zafer olacak inşallah" dedi.

YAKA VE YEŞİLKÖY'DE
Ardından Yaka ve Yeşilköy'ü ziyaret eden Zabun; "Gelendost ilçemizin Yeşilköy ve yaka köylerimizi ziyaret edip köylülerimizle sohbet ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde durmak yok yola devam" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.