Osmanlı Ocakları Farkını Gösterdi

Osmanlı Ocakları Farkını Gösterdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2015 14:09
Osmanlı Ocakları Farkını Gösterdi

Osmanlı Kültür Ocakları Isparta İl Başkanlığı, Anneler Günü nedeniyle geçtiğimiz Pazar günü saat 18:00’de ŞAİK lisesinde bir program düzenledi. Programa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğe AK Parti Isparta Milletvekili ve milletvekili adayı Recep Özel, Osmanlı Kültür Ocakları Genel Başkanı Ergun Pusat ve eşi AK Parti Mersin Milletvekili adayı Zeynep Pusat, AK Parti Milletvekili adayı, İsmail Özdemir ve Ayşe Usta, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, AK Partili Belediye Meclis üyesi Kadir Dal, Mehmet Ören, Şehit Anneleri, Muhtar Eşleri, Huzur evi sakinleri KANSEV Derneği heyeti katıldı. Coşkulu bir kalabalık ile beraber yapılan program şölen havasında geçti.

İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Halk oyunları gösterileriyle devam etti. Kutlama etkinliğinde, Osmanlı Kültür Ocakları Isparta Başkanı Yıldırım Aydın'ın, Kadın kolları başkanı Fatma Yağız, Osmanlı Kültür Ocakları Genel Başkanı Ergun Pusat, AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Zeynep Pusat, AK Parti Isparta Milletvekili Adayları Recep ÖZEL, İsmail Özdemir ve Ayşe Usta’da katılımcılara yönelik konuşmalar yaptılar. Ardından anneler gününe özel hazırlanan pasta kesildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum