Osmanlı Ocakları'ndan Kutlu Doğum Etkinliği

Osmanlı Ocakları Isparta İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz Cumartesi günü saat 19:30’da Öğretmenevi’nde Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2015 13:52
Osmanlı Ocakları'ndan Kutlu Doğum Etkinliği

Osmanlı Ocakları Isparta İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz Cumartesi günü saat 19:30’da Öğretmenevi’nde Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlendi. Yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikle konuklar zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

Isparta’da yeni kurulmasına rağmen önemli etkinliklere imza atan Osmanlı Ocakları, çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Osmanlı Ocakları Isparta İl Başkanlığı tarafından son olarak Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlendi.

Programda, katılımcılara gül ürünleri ve gül şerbeti de ikram edildi. Akabinde ise Abdullah Altun tarafından Kuran’ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

Programda Bekir Sağlam tarafından ‘Dostu Anlamak’ başlıklı bir sunum ve sohbet yapıldı.

Etkinlikte ayrıca neyzen ve dinletilerde davetlilerle paylaşıldı. Osmanlı Ocakları Isparta İl Başkanı Yıldırım Aydın’da böyle bir anlamlı etkinliğe katılanlara teşekkür ettiklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.