Osmanlı Tokadını Yiyecekler

Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı’nın tabelesından T.C. İbaresinin kaldırılmasına tepkiler sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2013 16:37
Osmanlı Tokadını Yiyecekler

İşçi Partisi’nin ardından şimdi de Ülkü Ocakları konuya tepki göstererek “Yoksa sizde zamanın da Türk’ün tokadını yiyen haçlı zihniyetinden misiniz?” diye sordu.

Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı’nın tabelesından T.C. İbaresinin kaldırılmasına tepkiler sürüyor. İşçi Partisi’nin ardından Ülkü Ocakları da T.C. ibaresinin kaldırılmasına tepki gösterdi. Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Türkiye Cumhuriyeti Devletinden maaş alanlar, çocuklarını devletin okullarında okutanların Türkiye Cumhuriyeti ibaresini kaldırmak için bu kadar sabırsız olmaları Türk’e olan düşmanlıklarından mı kaynaklandığı noktasında kafalarda soru işareti bırakmıştır. Şahsiyetlerini, karakterlerini, onurunu, haysiyetini ve namusunu makamlardan alan bu zatların makamlardan alındıklarında hangi sıfatlara layık olacakları da herkesin malumudur. Bu sıfatların şuanda direk değil dolaylı olarak söylenmesi ise o makamların devletin makamları olmasından kaynaklanmaktadır” dedi.

RAHATSIZ OLAN CUMHURİYET DÜŞMANIDIR
Çapraz, “Türkiye cumhuriyeti ibaresinden rahatsız olanlar; Soyunu, sopunu atasını bilmeyenlerdir. Yemek yediği kapı pisleyenlerdir. Türk düşmanlarıdır, cumhuriyet düşmanlarıdır. Korkudan Cin Seddi yaptıran Mete’yi, Avrupa’ya aman dileten Atilla’yı, 50 bin yiğitle 200 bin kişilik orduyu yok eden Alparslan’ı, 500 bin haçlı ordusunu Hatay’a kadar 2 bin kişi bırakan Kılıçarslan’ı, 40 çeriyle binlerce kişilik Çin’i korkudan titreten Kürşad’ı, Onlarca Emperyalist ülkeye diz çöktüren Atatürk’ü bilmeyenlerdir. Tarihini bilmeyenlerdir. Çanakkale’de verilen cevabı anlayamayanlardır,Tarihin sayfalarında hain olarak kazınacak haysiyet yoksunlarıdır, Osmanlı Tokadını yemek için çırpınanlardır” ifadelerini kullandı.

DUVARLAR YIKILINCA SEVDAMIZ SEL OLACAK
Türkiye Cumhuriyeti ibaresinden rahatsız olanları ‘akıl tutulması yaşayan zihniyetsizler’ diye nitelendiren Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, “Ey gönülleri küflenmiş, atasını unutmuş, akıl tutulması yaşayan zihniyetsizler; Bu vatan ne yaptı size? Bu millet size ne yaptı? Neden Türk’e bu kadar düşmansınız? Yoksa sizde zamanın da Türk’ün tokadını yiyen haçlı zihniyetinden misiniz? Sizleri Türk Millet’inin sabrını zorlamamanız için uyarıyoruz. Sabrımız taştığında neler olacağını Tarih’in sayfalarında bulabilirsiniz. Hiç Kimse unutmasın ki; Suskunluğumuz gafletimizden değil Asaletimizdendir. Duvarlar yıkılınca sevdamız sel olacak! Ne Mutlu Türk’üm diyene” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum